POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI VOR FI LA DATORIE LA INTRAREA ÎN NOUL AN

• publicat la: 31 decembrie 2022
POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI VOR FI LA DATORIE LA INTRAREA ÎN NOUL AN

Pentru ca întreaga comunitate sătmăreană să se bucure în liniște de trecerea în Noul An, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a luat toate măsurile necesare pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, peste 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare acționează, începând cu ziua de ieri, și până în 2 ianuarie 2023, pentru ca sătmărenii să petreacă în linişte şi siguranţă Revelionul.

Polițiștii rutieri acționează pe raza întregului județ pentru supravegherea și fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere. Aceștia recomandă tuturor participanților la traficul rutier să fie responsabili, să manifeste maximă prudență și să respecte regulile de circulație, atât pentru propria siguranță, cât și pentru a celor din jur.

Alături de aceștia, își desfășoară activitatea și polițiști de ordine publică, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, criminaliști și cei din cadrul Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase, scopul acestora fiind de asigurare a respectării de către cetățeni a normelor de conviețuire socială, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit, în special cu produse specifice, precum şi prevenirea utilizării necorespunzătoare a articolelor pirotehnice.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apel Unic de Urgenţă!

Pentru ca această mini vacanță să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, apelăm la implicarea comunității, și recomandăm cetățenilor, abordarea unei atitudini preventive.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor sătmărenilor să sărbătorească în liniște și siguranță trecerea dintre ani, iar Anul Nou să le aducă multă sănătate, prosperitate și împliniri!

LA MULȚI ANI!

Lasati un comentariu