Un careian reacționează și cere ca legea să se aplice și în cazul Poliției Locale

• publicat la: 30 ianuarie 2023
Un careian reacționează și cere ca legea să se aplice și în cazul Poliției Locale

Un careian declară că a fost amendat pentru că a parcat în loc interzis. Pe același loc parchează în ziua următoare mașina Poliției Locale. Este vorba de spațiul din spatele magazinului cu haine second de lângă biroul Asirom și librărie.

,,Bună seara, aș dori să vă aduc la cunoștință cum legile se aplică doar cetățenilor comuni, simpli.
Astfel, la începutul lunii ianuarie mi s-a aplicat o amendă în valoare de 300 de lei pentru parcarea în loc interzis, fără să existe vreun semn, vreo indicație care să ateste faptul că nu ar fi regulamentar.

Ca orice cetățean normal, m-am informat tocmai de la Poliția locală Carei, cei care m-au amendat, de ce m-au sancționat? Răspunsul fiind unul neașteptat, dar totuși specific incompetenței  „Știți cum e în Carei cu parcările”, conform articolului „Știți cum e”.
Am plătit amenda, urmând ca în ziua următoare să vad aceeași mașină a poliției care m-a amendat, pe locul de parcare „interzis”, interzis pentru unii, regulamentar pentru alții. Astăzi o altă mașină a Poliției stând exact pe același loc, din nou, unii au voie…
Mie mi s-a recomandat de către poliție, parcarea în zona magazinelor, însă toate locurile sunt ocupate zi de zi, încă un argument pentru prostia locurilor de parcare în Carei.
Mai jos vă atașez poze cu mașina parcată „regulamentar” pentru ei, „interzis” pentru mine,,.

 

Lasati un comentariu