Polițiștii careieni au prins hoții ce furau bani

• publicat la: 6 februarie 2023
Polițiștii careieni au prins hoții ce furau bani

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat persoanele care, în zilele de 2 și 3 februarie, ar fi sustras un portmoneu și o sumă de bani, aparținând unor femei, fapte comise pe raza municipiului.

În urma desfășurării activităților informativ-operative, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor care ar fi săvârșit faptele, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Maramureș.

Față de ambele persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat persoana care, în ziua anterioară, ar fi pătruns, prin escaladarea unui gard, într-un imobil situat în localitatea Pișcolt, de unde ar fi sustras un motofierăstrău, în valoare de 300 de lei.

Față de persoana în cauză, respectiv un tânăr de 21 de ani, domiciliat în aceeași localitate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 5 februarie a.c.., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 13.000 de lei.

Lasati un comentariu