Radu Banciu, amendat de CNCD cu 25.000 de lei. Nu pentru dezinformările despre Carei ci pentru că a spus despre femei că le place să fie bătute

• publicat la: 28 februarie 2023
Radu Banciu, amendat de CNCD cu 25.000 de lei. Nu pentru dezinformările despre Carei ci pentru că a spus despre femei că le place să fie bătute

Nu doar primarul Kovacs e sancționat de CNCD când face afirmații discriminatorii ci și Radu Banciu. Amândoi sunt susținătorii analfabetului funcțional Szasz Lorand de la cabinetul primarului evazionist din Carei.

Jurnalistul Radu Banciu a fost sancționat marți de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu o amendă de 25.000 de lei pentru afirmații care aduc atingere demnității femeilor, notează presshub.ro.

„…sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate”; „99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să le mai plesnești din când în când”; „eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să-mi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat”, a declarat Radu Banciu, într-o emisiune TV, în septembrie 2022.

Radu Banciu e cel de la care lua lumină consilierul primarului evazionist Kovacs atunci când vroia să ascundă crunta realitate cu plăcile negre puse  pe clădirea primăriei în locul celor oficiale cu însemne naționale. Radu Banciu s-a moleșit de tot  în fața conducerii udemeriste și s-a făcut de toată minunea cu compunerile specifice unui ignorant  în ale scrisului, dovadă că nici documentarea  nu e punctul lui forte. 

Cum vede Radu Banciu Careiul de la București. Mizeriile promovate de scribii primarului datornic

Pentru Radu Banciu și ,,oamenii respectabili,, cu care colaborează în Carei. Plăci negre pe Primăria Carei și la data de 3 aprilie 2019!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu