Studenți în practică la ISU “Someș” Satu Mare

• publicat la: 14 februarie 2023
Studenți în practică la ISU “Someș” Satu Mare

Studenți practicanți în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare.

19, 22 și 23 ani, sunt vârstele tinerilor Torok Mircea, Mihalca Dan, Laver Beniamin, studenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Al.Ioan Cuza” care, în perioada 13.02.-10.03.2023 vor executa stagiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare.
Pe parcursul perioadei mai sus amintite, îndrumați de către tutorii lor profesionali, viitorii pompieri își vor consolida elementele de competență, vor fi implicați în actvități desfășurate în cadrul unităților/subunităților, astfel încât să se pună bazele unor abilități viitoare reale ale acestora.
“Vrem să devenim mai valoroși, să învățăm din experiențele colegilor, să le punem întrebări și să ne sedimentăm informațiile primite la cursurile facultății”.
“Am vrut să ajung aici cu orice preț, pentru mine este cea mai nobilă armă”!
“Primul lucru la care se gândește un pompier- cel în nevoie se bazează pe ajutorul meu- vreau să fiu pregătit pentru asta!”
Acestea sunt doar câteva dintre gândurile pe care tinerii pompieri le-au împărtășit cu noi…gânduri mărețe, sincere pe care ne angajăm să le susținem cu toată responsabilitatea!
Vă dorim ca la finele stagiului de practică să fiți convinși de alegerile făcute, privind cariera voastră, iar recompensa se va măsura în primul rând în salvarea de bunuri și vieți omenești!

Succes și putere de studiu, dragii noștri!

Lasati un comentariu