Aer ,,Acceptabil,, la Carei

• publicat la: 20 martie 2023
Aer ,,Acceptabil,, la Carei

Agenția de Protecția Mediului Satu Mare anunță pentru azi  ca ,,Acceptabil,, indicele pentru calitatea aerului din Carei.

Calitatea aerului este monitorizată constat la Carei prin stația amplasată pe strada Someș, pe locul unde era odată clădirea în care funcționa serviciul de Proiectare de la uzina UNIO.

Pe cine va acționa în judecată de această dată primarul evazionist? A aruncat deja  în buzunarele largi ale avocatului său preferat zeci de  mii de lei din bugetul local dar fără a da socoteală pentru finalitatea proceselor în baza cărora a cerut importantele sume.

Datornicul la bugetul de stat, primarul evazionist Kovacs, care refuză program public  de audiențe cu localnicii, a ajuns să dea în judecată careienii care au firme profitabile…poate și din invidie că nu a fost capabil să mențină niciuna din cele 5 societăți ale sale. Acum respiră aerul de la Urziceni Pădure, satul unde s-a retras și unde fiul său are multe hectare de teren. Evident că nici acolo nu plătește impozite  și taxe locale.

Buletin de Carei

Calitatea aerului este bună la Carei. Primarul evazionist nu face public Raportul privind reclamațiile sale constante la adresa unei societăți

 

Lasati un comentariu