Mărţisorul jandarmilor sătmăreni a venit cu sprijinul copiilor din cadrul Centrului Sfânta Tatiana

• publicat la: 3 martie 2023
Mărţisorul jandarmilor sătmăreni a venit cu sprijinul copiilor din cadrul Centrului Sfânta Tatiana

Primăvara începe în suflet şi parcă nu ar fi la fel de frumoasă fără mărțișoare. Aduse de peste mări si țări, confecționate de mâini dibace, mărțișoarele vestesc alături de ghiocei venirea primăverii.

Şi în acest an, jandarmii sătmăreni au ţinut să-şi arate preţuirea şi respectul faţă de doamne şi domnişoare, iar pentru aceasta i-au avut alături pe copiii din cadrul Centrului de zi Sfânta Tatiana care au confecționat o mulţime de mărțișoare.

Oamenii legii s-au alăturat astfel campaniei „Primăvară în sufletul copiilor”, donând, în schimbul mărțișoarelor, sume de bani care vor fi folosite pentru susţinerea Centrului de zi Sfânta Tatiana din municipiul Satu Mare.

Primăvara din sufletul doamnelor şi domnişoarelor a fost dublată de primăvara din sufletul copiilor, care vor putea putea desfăşura activităţi în cadrul Centrului şi prin donaţia făcută de către cadrele unităţii.

Miercuri dimineaţa, ”înarmat” cu mărţişoarele confecţionate de către copii, Inspectorul – Şef al unităţii – domnul colonel Ovidiu – Adrian Popa, secondat de către cei doi adjuncţi a transmis bucuria sosirii primăverii jandarmeriţelor sătmărence. ”Asaltul” a continuat la instituţiile cu care unitatea noastră colaborează însoţit de urarea:

O primăvară minunată, cu zâmbete nenumărate şi mult soare!

Lasati un comentariu