Jandarmii sătmăreni la datorie în mini vacanţa de Sfântă Mărie

• publicat la: 14 august 2021
Jandarmii sătmăreni la datorie în mini vacanţa de Sfântă Mărie

Mini vacanţa de Sfântă Mărie se anunţă plină de evenimente culturale şi religioase la nivelul judeţului Satu Mare.

Festivalul Zestrea Oaşului, Concertele de la  Ardud, Festivalul Dansului Șvăbesc  de la Petrești, Ziua Familiei de la Foieni, dar şi manifestările organizate la mănăstirile de la Bixad, Scărişoara și Măriuş, sunt doar câteva dintre evenimentele unde se aşteaptă participarea unui public numeros.

În acest sens, aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent, cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii cu privire la modul de acces în zona evenimentelor, restricții impuse de organizatori, motiv pentru care Jandarmeria Satu Mare recomandă participanţilor să respecte regulile stabilite.

Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Lasati un comentariu