Bronz pentru careianca Tyukodi Cristina la Campionatul European de karate. Primăria Carei nu susține această ramură sportivă

• publicat la: 4 aprilie 2023
Bronz pentru careianca Tyukodi Cristina la Campionatul European de karate. Primăria Carei nu susține această ramură sportivă

În perioada 31.03.2023 – 02.04.2023 a avut loc a 12-a ediție a  Campionatul European si Cupa Europeană de Karate SKDUN în Lignano Sabbiadoro Italia, unde au participat aproape 1000 de sportivi din 19 țări.

Orașul nostru a fost reprezentat de trei sportivi de la CS. Sakura Carei care au concurat alături de  lotul național român, condus de Shihan Aurel Pătru  președintele federației Mondiale SKDUN.

Tyukodi Cristina a cucerit medalia de bronz la categoria feminină de Jiyu Ippon Kumite 16-17 ani Open, Campionatul European

Desi au pierdut lupta pentru podium, Marcovici Cristina și Fodor Bogdan au reușit să se califice în sferturile de finală obținând locul 5 la categoriile de kata și kumite la Cupa Europeană.

Mulțumim părinților  pentru sprijinul acordat și nu în ultimul rând antrenorilor Sensei Ghita Daraban și Sensei Engber Ingrid pentru pregătirea copiiilor! se spune în comunicatul remis redacției Buletin de Carei.

Felicitări sportivilor dar și antrenorilor și părinților care le susțin activitatea! Și la acest sport am făcut referire atunci când aam menționat faptul că administrația Kovacs-Keizer nu susține în mod egal toți careienii care practică variate sporturi. Cu atât mai multe felicitări merită cei care nu abandonează la greu sportul favorit.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu