An rodnic pentru Clubul Sportiv Karate Do Carei

• publicat la: 17 decembrie 2011
An rodnic pentru Clubul Sportiv Karate Do Carei

Clubul Sportiv Karate Do din Carei a acumulat în anul 2011 un total de 195 de medalii, dintre care 70 de aur, 59 argint şi 66 medalii de bronz, acumulate prin participarea la 20 de competiţii naţionale şi internaţionale.

Pentru clubul sportiv toate competiţiile sunt importante, ele ajutând în pregătirea şi evaluarea sportivilor, desigur Campionatul Naţional, Cupa României, Campionatul European şi Mondial, având o însemnătate aparte.

Astfel  la Campionatul Naţional de Karate Shotokan, a cucerit cincisprezece medalii: 3 de aur, 5 de argint, 7 de bronz; la Cupa României  pentru copii, minicadeţi, cadeţi şi juniori, a cucerit cinci medalii: 2 de aur, 2 de argint, 1 de bronz; la Campionatul Naţional de echipe, o medalie de aur şi una de bronz.

Cea mai mare realizare a acestui an a fost participarea, în cadrul lotului naţional de karate al României, la Campionatul European de Karate, organizat în oraşul Eger din Ungaria cucerind trei medalii de aur, patru medalii de argint şi şase medalii de bronz şi la Campionatul Mondial din Halle am Saale, Germania, urcând de 8 ori pe podiumul de premiere, cucerind patru medalii de aur, trei medalii de argint şi o medalie de bronz.

Potrivit sistemului de atribuire a punctelor în raport cu rezultatele sportive omologate de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret:

Bartincki Attila a acumulat 93,82 puncte, Maurer Kristina 91,99, Ernyi Kinga 78,16, Bartincki Yvette 28,49, Bács Máté 25,66, Fazekas Orsolya 20,47.

Dintre sportivii sub vârsta de 14 ani, s-au remarcat prin rezultate excepţionale: Knekht Vivien cu 19 medalii, Abriham Amalia 10 medalii, Medvei Edvin 10 medalii, Cavaşi Kevin 10 medalii, Ernyi Csaba 7 medalii, Mateş Şerban 5 medalii, Oprea Sebastian 5 medalii, Gliguţa Ivette 5 medalii.

Meritul este pe de o parte al sportivilor, pe de altă parte al instructorilor: Dărăban Gheorghe, dr. Fazekas György, Bács Csaba, Paşca Dorel, Fülöp Gábor şi Tămaş Ecaterina, precum şi al sponsorilor inimoşi.

Conducerea Clubului Sportiv Karate Do din Carei le mulţumeşte pentru sprijinul acordat părinţilor şi sponsorilor, urând tuturor un An nou fericit şi un călduros La Mulţi Ani.

Lasati un comentariu