Hristos a Înviat! Mesajul Asociaţiei românilor refugiaţi şi expulzaţi în urma Dictatului de la Viena din 1940, Filiala Carei

• publicat la: 15 aprilie 2023
Hristos a Înviat! Mesajul Asociaţiei românilor refugiaţi şi expulzaţi în urma Dictatului de la Viena din 1940, Filiala Carei

Cristos a biruit mormântulŞi lumea a salvat… Să cânte cerul şi pământulCristos a înviat, a înviat!

Conducerea Asociaţiei foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940 în urma Dictatului de la Viena, filiala Carei, urează tuturor membrilor și colaboratorilor săi Sărbători Pascale cu bucurie și pace sufletească!

Alese mulțumiri celor care s-au implicat în susținerea demersurilor Asociaţiei foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940 în urma Dictatului de la Viena, filiala Carei, pentru restabilirea egalității în drepturi cu minoritățile din România.

Dorim ca Lumina Sfântă din noaptea Învierii să lumineze mințile guvernanților care au permis discriminarea românilor în țara lor și să revină asupra erorii comise, asigurând tratament egal pentru toți urmașii celor persecutați etnic.

Hristos a Înviat!

Dorim românilor refugiaţi și expulzați de către regimul hortyst din 1940, care mai sunt în viaţă, să aibă parte de multă sănătate, de bucurii alături de cei dragi lor şi de viaţă liniştită!

Urmașii lor să nu uite prigoana de care au avut  parte părinții lor.

Să rămâneți mereu pe calea credinței așa cum au făcut înaintașii noștri.  Încredere în biruința binelui asupra răului.

„Eu sunt Calea, Adevărul si Viața” a spus  Mântuitorul.

Sărbători luminate!

ing.Daniela Ciută, președinte

Lasati un comentariu