Instituțiile sătmărene conduse de udemeriști fac reclamă la evenimentul ,,Cântă pădurea,, pe ritmurile Guvernului Ungariei

• publicat la: 20 aprilie 2023
Instituțiile sătmărene conduse de udemeriști fac reclamă la evenimentul ,,Cântă pădurea,, pe ritmurile Guvernului Ungariei

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskeny sau subprefectul Altfatter Tamas au dat fuga la Carei să se pupe cu președinta Ungariei dar la Satu Mare nu au mai ajuns la Ziua Eliberării orașului de sub ocupația bolșevicilor maghiari. La Satu Mare organizator al evenimentului a fost prefectul și cu el nu se pupă în văzul lumii.

Și dacă tot au luat lumină de la președinta Ungariei, de ce nu ar face reclamă doar la manifestări sub egida ministerului agriculturii din Ungaria sau a academiei ungare de arte sau a firmelor de casă ale conducerii județene și ale primăriilor udemeriste. Pentru derutarea plătitorilor de taxe și impozite oferă din belșug prezentări în limba română.

Nici din greșeală nu a fost lansată vreo invitație pentru plătitorii de taxe și impozite din Satu Mare sau din județ pentru a participa la ceremoniile Zilei Eliberării orașului.  Oameni mici plasați în funcții mari.

Asociațiile și fundațiile din Ungaria se înghesuie care mai de care să activeze la Carei, pe domeniul public, cu sprijinul instituțiilor conduse de udemeriști.

Cântă pădurea la Carei și Foieni pe ritmurile Guvernului Ungariei

Până și Liceul Teoretic face reclamă la manifestările sub egida guvernului maghiar și al fundațiilor maghiare promovate de consilierul primarului udemerist Kovacs în timpul programului  de la Primăria Carei. Este de notorietate deja promovarea de către Liceul Teoretic Carei doar a materialelor venite de la cabinetul primarului udemerist, promovarea evenimentelor culturale organizate pe filiera udemeristă.

Concluzia este una singură: românii  sunt desconsiderați și tratați discriminatoriu, egalitatea în drepturi fiind doar la plata taxelor și impozitelor. Impozite pe care primarul udemerist Kovacs nu le plătește din 2008 încoace.

STOP DISCRIMINĂRII! 

Respectați românii, personalitățile și zestrea lor culturală!

Pentru fiecare ansamblu sau fundație maghiară adusă la Carei vrem reciprocitate!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu