Sălăgean Mariana Geta a fost numită prin detașare ca inspector școlar general adjunct

• publicat la: 20 aprilie 2023
Sălăgean Mariana Geta a fost numită prin detașare ca inspector școlar general adjunct

Începând cu data de 19 aprilie 2023, doamna profesoară Sălăgean Mariana Geta a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2022-2023, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

Numirea doamnei profesoare Sălăgean Mariana Geta s-a realizat în conformitate cu Ordinul ministrului educației nr. 3969 din data de 18 aprilie 2023, ca urmare a Ordinului ministrului educației nr. 1751 din 07.04.2023 privind încetarea numirii domnului profesor Micovschi Marin Adrian (demisionar), prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, se specifică în comunicatul remis de ISJ Satu Mare.

Dacă prof.Micovschi Adrian era doar detașat ca inspector adjunct poate că s-a speriat că trebuie să susțină un concurs în viitorul apropiat pentru postul de conducere…și nu se știe  niciodată rezultatul, așa cum a fost și în cazul directorilor de școli din Carei care nu au obținut nota 7 la concursul de directori și a fost nevoie ca să se mai organizeze un ,,concurs,,.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu