BC Primo Carei a sărbătorit Ziua Copilului la lacul Tiream

• publicat la: 29 mai 2023
BC Primo Carei a sărbătorit Ziua Copilului la lacul Tiream

Clubul de baschet  pentru elevi, BC PRIMO Carei,  a organizat ieri un eveniment special dedicat nu doar sportivilor ci și familiilor acestora. Locul de desfășurare a fost lacul Tiream. A fost o zi minunată și plină de amuzament, în care toți s-au simțit bine, s-au consolidat relațiile dintre sportivi dar nu numai.

,,Activitățile și concursurile pe care le-am pregătit au adus un zâmbet pe buzele tuturor participanților. Concursurile de aruncări la coș au testat abilitățile noastre și au stârnit un spirit de competiție sănătoasă între membrii clubului. Ne-am provocat reciproc să fim mai buni și să îmbunătățim tehnica, iar rezultatele au fost remarcabile.

Saritura cu sacul a fost o altă activitate care ne-a pus la încercare agilitatea și coordonarea motrică. Am râs și ne-am distrat în timp ce încercam să ne menținem echilibrul și să ajungem primii la linia de sosire. Aceste momente au creat amintiri speciale și au adus zâmbete pe fețele tuturor.
Dar cel mai important aspect al acestei zile a fost sentimentul de unitate și camaraderie pe care l-am simțit în cadrul clubului nostru. Ne-am bucurat de prezența fiecărui membru și am întărit relațiile noastre, formând legături mai puternice și mai profunde. Am văzut cum sprijinul și încurajarea reciprocă au fost fundamentale pentru succesul nostru ca echipă și ca familie de baschet.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea evenimentului, fie că au fost antrenori, părinți sau voluntari. Fără sprijinul vostru, această zi specială nu ar fi fost posibilă,, au menționat organizatorii.

 

Lasati un comentariu