Festivitate de absolvire inedită la Liceul Teoretic Carei: fără medii încheiate

• publicat la: 31 mai 2023
Festivitate de absolvire inedită la Liceul Teoretic Carei: fără medii încheiate

Astăzi, 31 mai 2023, a avut loc la Liceul Teoretic Carei festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII-a. Aceștia au spus bun rămas celor  4 ani de liceu în mod cu totul și cu totul inedit: fără medii încheiate deci fără anunțarea în mod festiv a șefului de promoție și a premianților celor 5 clase terminale.

Absolvenții claselor a XII-a au avut ultima oră de dirigenție și au primit vizita colegilor lor din clasele a XI-a iar apoi au colindat pe culoarele liceului luându-și rămas bun de la elevi, cadre didactice și personal auxiliar.Ceremonia din curtea liceului a debutat cu intonarea Imnului de Stat și Gaudeamus. A urmat apoi premierea părinților care au sprijinit activitatea elevilor  în cei 4 ani de liceu.
Au rostit alocuțiuni elevi ai claselor a XI-a care au primit de la proaspeții absolvenți CHEIA LICEULUI.

GALERIE FOTO

Directorul liceului, Zsido Alexandru a făcut oficiile de gazdă și a anunțat că mediile nefiind definitivate nu va  exista  o premiere ci doar  o enumerare a numelor tuturor absolvenților, fiecare cu activitatea depusă de-a lungul celor 4 ani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean Școlar, înscrierea  la examenul de Bacalaureat s-a prelungit până la data de 9 iunie 2023  pe fondul grevei profesorilor.

Succes la examene absolvenților!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu