Nesimțire de senator! Apel la presă doar pentru anumite legi

• publicat la: 26 mai 2023
Nesimțire de senator! Apel la presă doar pentru anumite  legi

Senator Rodica Boancă își dă din nou în petec și face apel la presă doar când e vorba de învățământ. Poate pentru că este profesor de meserie și înțelege doar ce e legat de domeniul ei. Mai multe nu știe dar conduce Comisia de Abuzuri din Senatul României. O deranjează Legea Educației, nimic  de zis, dar Legea 154/2021 sau Legea 210/2022 nu au deranjat-o până la a solicita ca senator  o rectificare bugetară pentru restabilirea egalității în drepturi a românilor cu minoritarii! Pentru discriminarea urmașilor românilor persecutați etnic în 1940 nu a avut nicio postare legată de lipsa susținerii presei pentru restabilirea egalității în drepturi cu minoritarii.

Pentru urmașii românilor persecutați etnic și expulzați în 1940 nu a intervenit  și a plimbat petițiile Asociației românilor refugiați de la Ana la Caiafa dovedind lipsă totală de empatie. Poate dacă era din familie de români schingiuiți de regimul hortyst instalat în septembrie 1940 ar fi reacționat altfel, la fel cum procedează când e vorba de învățământ.

Urmașii românilor persecutați etnic în 1940 ar fi avut nevoie de susținere din partea Dvs. pentru că sunt la fel de cetățeni ai României ca și minoritarii care beneficiază de Legea 154/2021! Legea 154/2021 își face efectul DOAR pentru minoritari dar se pare că nu vă pasă!

Rușine!

Fără discriminare! Cerem egalitate în drepturi a românilor cu minoritarii din România!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu