Primăria Carei ascunde proiectele supuse dezbaterii în ședința Consiliului Local din 9 mai

• publicat la: 8 mai 2023
Primăria Carei ascunde proiectele supuse dezbaterii în ședința Consiliului Local din 9 mai

Primăria Carei anunță o ședință ordinară a Consiliului Local pentru data de  9 mai 2023, de la ora 14,00.

Pentru a fi în ton cu exprimările ,,elevate,,  ale consilierului  personal al primarului evazionist Kovacs, analfabetul funcțional Szasz, careienii sunt lăsați și de această dată  ,,cu buza umflată,, pentru că nu au acces la Proiectele de  hotărâre de pe Ordinea de zi prezentată. Evident, cu acordul tacit al Prefecturii.

E adevărat că e vorba despre numeroase proiecte cu execuțiile bugetare ale instituțiilor din subrdinea Primăriei Carei și nu se dorește să se vadă cum sunt cheltuiți banii careienilor, banii publici.

ORDINEA DE ZI pentru ședința CL din 9 mai 2023

Dovadă că Deturnarea de Fonduri de la piața agroalimentară este și acum ținută la mare secret inclusiv de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei care ar fi trebuit să se sesizeze…dacă vroiau să demonstreze că lucrează profesionist.

După demisia consilierului liberal Timoc Titel a rămas vacant locul de consilier ce revine PNL așa că vor fi doar 18 consilieri pentru ședința din data de 9 mai 2023.

Pe clădirea Primăriei Carei sunt amplasate  și acum plăci negre, fără simboluri naționale, cu acordul tacit al Instituției Prefectului, instituție ce reprezintă Guvernului Ciucă în teritoriu. Alianțele politice din România sunt mai presus de interesul național.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu