Umilință maximă pentru careienii rămași fără locuințe în urma exploziei de anul trecut. Expertiza spune că apartamentul de la etajul 4 unde a murit locatara nu are daune

• publicat la: 16 mai 2023
Umilință maximă pentru careienii rămași fără locuințe în urma exploziei de anul trecut. Expertiza spune că apartamentul de la etajul 4 unde a murit  locatara  nu are daune

Careienii rămași fără locuințe  în urma exploziei din data de 27 februarie 2022 au constatat că drama lor  este doar a lor și că autoritățile locale nu manifestă niciun interes în a interveni în favoarea comunității. Pentru a nu mai fi deranjată de careienii afectați de explozie, administrația Kovacs-Keizer a decis că poartă dialog doar cu președinta asociației de locatari înființată în urma întâlnirii de la Primăria Carei, întâlnire  în care primarul a fost deranjat de întrebările careienilor.

Comportament tipic pentru tandemul Keizer-Kovacs care refuză de 15 ani un program de audiențe cu cetățenii la Primăria Carei.

Primarul Kovacs i-a primit pe careienii rămași fără locuințe în urma exploziei. ,,Să vă bucurați că trăiți, că sunteți sănătoși!,,

După mai bine de  un an de  la data  producerii exploziei a sosit și expertiza mult așteptată de la societatea din Petroșani. Aceasta are  în jur de 900 de pagini și a ajuns la Poliția Municipală Carei. Un exemplar este deținut  și de președinta asociație de locatari nou înființate.

STUPOARE! Apartamentul 32 de la etajul 4, unde a decedat locatara datorită urmărilor cauzate de suflul exploziei, nu apare la apartamente cu daune! 

Citiți ce scrie fiica unuia dintre cei decedați în urma explolziei din 27 februarie 2022:

Inițial, locatarii afectați au fost anunțați că vor fi chemați la Poliție pentru declarații (Sîc!). Acum, li se transmite că ar fi bine să se întâlnească ei și să se discute la comun cum s-au petrecut faptele.

Chiar vă bateți joc de suferința careienilor rămași fără locuința cumpărată după o viață de muncă?! Cine va participa la discuții din partea Primăriei Carei care are un apartament în blocul afectat de explozie?

Ce fel de expertiză e cea unde se spune că în urma acumulării de gaze a avut loc o explozie  în urma pornirii unui cuptor cu microunde unde se dorea a se încălzi o cafea dar în jur nu apar niciunde stropi de cafea în urma deflagrației?

De ce s-a scos  imediat după explozie ușa de la intrarea principală în bloc? Ar fi dovedit oare că deflagrația a avut loc pe casa scărilor? Întrebăm, nu dăm cu parul…

Buletin de Carei

.

A trecut 1 an de la explozia devastatoare din Carei. Nu există încă expertiză judiciară

 

 

 

Lasati un comentariu