A reacționat și Primăria Carei la acțiunea de sterilizare a câinilor

• publicat la: 13 iunie 2023
A reacționat și Primăria Carei la acțiunea de sterilizare a câinilor

Primăria Carei nu se dezminte și ne confirmă care este viteza sa de reacție  la evenimentele care se petrec în oraș și unde este colaborator. Astăzi abia a reacționat la acțiunea de sterilizare care a avut loc în perioada 9-11 iunie 2023, acțiune sponsorizată de Primăria Carei pentru asociația Puffi.

Nimic despre etapa de raliu din Campionatul Ungariei, Baja 2023, nimic despre Ziua Eroilor. Doar salariile administratorilor  paginii Primăriei plătiți din banii careienilor intră la timp în buzunarele lor, primarul chiar nu e interesat dacă aceștia oferă informații careienilor. Comentariile sunt interzise și la această postare de pe pagina  organizației guvernamentale  Primăria Carei.

Astăzi, 13 iunie 2023, Primăria Carei informează că în cadrul acțiunii de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân, desfășurată în perioada 9-11 iunie 2023, în municipiul Carei au fost sterilizați 179 de câini.

”Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita acestei acțiuni. Doar prin asemenea acțiuni de sterilizare și prin împiedicarea abandonului vom reuși să reducem numărul câinilor fără stăpân din oraș”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.
Careiul e  plin de câini fără stăpân fără ca cei din conducere să remarce acest aspect.
”De asemenea, mulțumim medicilor veterinari de la PAUMI VET( Snagov) pentru profresionalism și operativitate, dar și Asociației Puffi, respectiv voluntarilor care și-au adus aportul la buna desfășurare a acțiunii. Și, nu în ultimul rând, doresc să le mulțumesc careienilor care și-au sterilizat câinii, dând dovadă de responsabilitate”, a adăugat primarul Kovacs.

Nimic despre contribuția celeilalte asociații de protejare a animalelor,

Furever Home – Romania Cat Rescue

care  a adus 39 de câini pentru sterilizare, din zona cartierelor de rromi, asociație cu care primăria nu vrea să colaboreze.

În cadrul acțiunii derulate timp de trei zile, au fost sterilizați și numeroși câini fără stăpân, care trăiesc în zonele de la perfieria Careiului. În total, au fost sterilizate 179 de patrupede, din care 116 femele si restul masculi.

Acțiunea a fost organizată de Primăria Carei, cu sprijinul Asociației pentru Protecția Animalelor Puffi.

Acțiune de sterilizare a câinilor din Carei

Buletin de Carei

Lasati un comentariu