Am marcat Ziua Trianon la Carei. Linșaj mediatic din partea consilierului primarului UDMR

• publicat la: 6 iunie 2023
Am marcat Ziua Trianon la Carei. Linșaj mediatic din partea consilierului primarului UDMR

Consilierul personal al primarului, analfabetul funcțional Szasz Lorand, linșează mediatic în timpul programului de la Primăria Carei românii care au marcat Ziua Trianonului. 

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei, plătită din banul public, nu are nimic împotrivă. Nici măcar Instituția Prefectului Satu Mare. Cabinetul primarului din Carei este folosit ca laborator de linșaj mediatic pe banii careienilor  împotriva românilor care se manifestă ca români, a celor care marchează Ziua Trianon.

A deranjat se pare atât marcarea Zilei Trianon la Carei dar mai ales sutele de comentarii de susținere. Despre cititorii deja fideli din Covasna, Harghita  și Ungaria nu suflă un cuvânt analfabetul funcțional Szasz, că doar toți sunt antiTrianon, mai ales conturile false.

Duminică, 4 iunie 2023, a fost Ziua Tratatului de la Trianon, promulgată la data de 18 noiembrie 2020 de către președintele Iohannis chiar dacă în Parlament  UDMR a votat împotrivă.

Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei plătește din banii careienilor  un consilier la cabinetul primarului, pe analfabetul funcțional Szasz Lorand, pentru a linșa mediatic pe cei care marchează Ziua Trianon. Mai ales pentru a abate atenția de la faptul că Primăria Carei nu a marcat Ziua Trianon, că nu postează nimic despre Ziua Eroilor, că organizează dezveliri de grup statuar fără avize legale. Nimic despre steagurile cu Transilvania alipită la Ungaria ce se fluturau în gara Carei cu o săptămână în urmă.

La fel a procedat și în perioada de restricții când ne linșa mediatic pentru că nu purtăm mască. Nu ne stă în caracter să purtăm mască, nici la propriu nici la figurat.

Analfabetul funcțional Szasz Lorand a fost deja obligat de instanță în 2017 să șteargă articole denigratoare și mincinoase. După ce a dat declarații la DNA împotriva șefului său Mircea Govor, spunând că scria la comandă articole, a fost preluat de primarul și președintele UDMR Carei și angajat ca și consilier personal. Fără nicio realizare pe plan profesional, Szasz depinde de  politic pentru un loc  de muncă.  Astfel de indivizi  sunt plătiți din banul public. Deci Instituția Prefectului Satu Mare permite ca angajații din Primăria Carei să scrie zilnic pe blogurile lor în timpul programului de lucru.  Alianța UDMR-PSD funcționează ca unsă în județul Satu Mare.

Trăiască Trianonul! Trăiască România! Apreciem vizita fraților români, a lui Mihai Tîrnoveanu, spinul din coasta antiromânilor. Îi așteptăm oricând la Carei, pe granița de nord-vest.

Daniela Ciută,

o româncă din Carei de mai multe generații, președinte al Asociației românilor expulzați în 1940

Lasati un comentariu