Apel la calm! La Carei se va marca în fiecare an Ziua Tratatului de la Trianon

• publicat la: 9 iunie 2023
Apel la calm! La Carei se va marca în fiecare an Ziua Tratatului de la Trianon

Pentru conformitate: Transilvania a fost, este și va fi pământ românesc. Degeabă se chinuie  unii să șteargă vestigiile, urmele de viață descoperite. Pietrele vorbesc.

Duminică, 4 iunie 2023, la Carei s-a marcat Ziua Tratatului de la Trianon. Acțiune de neiertat pentru un  grup de comentatori ( majoritatea cu conturi false) din zona Harghita-Covasna dar și din Ungaria care își revarsă năduful și frustrările față de actualele granițe ale României și nu recunosc Transilvania ca  pământ românesc străbun.

De trei zile-ncoace gura  nu le tace,

Trianonul nu le place….

Pentru sănătatea dvs evitați excesul de ură, de înjurături dar mai ales de antiromânism….Fiți calmi, an de an vom marca la Carei Ziua Tratatului Trianon, recunoscut de  Parlamentul Ungariei în noiembrie 1920. Sutele de comentarii care contestă la fiecare clip postat pe pagina Facebook nu doar Trianonul ci și originea românească a orașului Carei nu ne sperie  așa că ne vom respecta an de an datele istorice  importante pentru neamul românesc.

Un ceai de lavandă vă poate salva de la mici accidente cerebrale …

La Carei s-a marcat Ziua Tratatului de la Trianon. VIDEO

Urările de bine de la comentarii  le întoarcem înmiit. Sute de ani ni s-a interzis să ridicăm case și biserici de piatră sau să ne stabilim în marile orașe, nu am avut dreptul de a lucra în administrație și tot nu au reușit să ne clintească din vatra noastră strămoșească. Ultima încercare a fost în perioada septembrie 1940-octombrie 1944. N-a fost să fie pentru că românul în veci nu piere, dragilor.

Legea pentru declararea datei de 4 iunie ca Ziua Tratatului de la Trianon a fost promulgată la data de 18 noiembrie 2020 de către președintele Iohannis chiar dacă în Parlament, UDMR a votat împotrivă. Până și Parlamentul Ungariei a recunoscut acest tratat de la Trianon în noiembrie 1920.

Transilvania, pământ românesc străbun! Trăiască România!

Buletin de Carei

 

CE NU NI SE SPUNE DESPRE ADEVARATA NOASTRA ISTORIE

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu