Înșelăciune! La Ianculești au apărut falși reprezentanți ai Eon-Gaz

• publicat la: 27 iunie 2023
Înșelăciune! La Ianculești au apărut falși reprezentanți ai Eon-Gaz

Mare atenție la cine deschideți ușa ca să verifice contoarele de gaz sau instalațiile de gaz.

Satul Ianculești ce aparține de UAT Municipiul Carei a devenit locul preferat al reprezentanților  unei firme din Satu Mare care spun că ar fi de la Eon Gaz și încasează sume duble sau triple față de Eon Gaz pentru verificări.

Sătenii sunt amenințați că li se va tăia gazul dacă nu plătesc și dacă nu semnează contractele care li se pun în față de reprezentanții firmei sătmărene.

Un aparținător al unei pensionare amenințate a sunat în cursul săptămânii trecute  la 112 pentru a semnala situația. A sosit în scurt timp un echipaj de la Poliția Municipală Carei care a confirmat situația adică acei oameni nu erau de la EonGaz așa cum pretindeau. Dacă suma plătită la Eon Gaz pentru varii verificări este de 180 lei, societatea sătmăreană solicita sume cuprinse între 300 și 700 lei. Societatea sătmăreană figurează pe lista donatorilor către UDMR și are ca obiect de activitate principal construcții hidrotehnice.

Pentru că nu a fost emis niciun comunicat prin care să se atragă atenția oamenilor asupra persoanelor străine care le intră în casă, societatea sătmăreană continuă să trimită la Ianculești operatori de date care se dau drept reprezentanții altei firme. Înșelăciune pe bandă rulantă!

Nici delegatul sătesc și nici Primăria Carei nu au demarat nicio măsură de protejare a sătenilor  plătitori de taxe și impozite.

În Republica de la Carei lucrurile au scăpat de sub control. Pentru ce mai plătim organe de ordine dacă acestea ignoră astfel de înșelăciuni ziua în amiaza mare?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu