DIICOT descoperă o fabrică de bani falşi la Oradea. 14 mil de euro descoperite intr-un imobil!

• publicat la: 27 septembrie 2014
DIICOT descoperă o fabrică de bani falşi la Oradea. 14 mil de euro descoperite intr-un imobil!

La Oradea, in judetul Bihor a fost descoperita o fabrica de bani falsi. Procurorii DIICOT  au retinut deja mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli, noteaza Mediafax.

 Anchetatorii au gasit 11,6 milioane de euro intr-un imobil si 90.000 de euro la o groapa de gunoi. Aici membrii gruparii intentionau sa ii arda.

Conform surselor judiciare citate de Mediafax, banii au fost gasiti in timpul perchezitiilor efectuate joi de catre politisti si procurori DIICOT la 15 adrese din Oradea.

Intr-unul dintre imobile au fost descoperite bancnote false din cupiura de 50 de euro, tiparite cu serii diferite. Anchetatorii au mai descoperit doua tiparnite, cerneala si matricile pe care infractorii le-ar fi folosit pentru a fabrica banii falsi, noteaza Mediafax.

Conform surselor citate de Mediafax, angajatorii au descoperit cca 14 milioane de euro. Din aceasta suma, 11,6 milioane de euro se aflau in imobilul unde se falsificau banii.

La groapa de gunoi au mai fost descoperite 90.000 de euro si inca aproximativ 2 milioane de euro fusesera deja distruse partial….e-juridic.ro

Lasati un comentariu