O mașină cu numere de Ungaria tulbură liniștea publică în Carei. Poliția asistă neputincioasă

• publicat la: 8 iunie 2023
O mașină cu numere de Ungaria tulbură liniștea publică în Carei. Poliția asistă neputincioasă

Poliția din Carei, Locală și municipală, este jucată pe degete de ani de zile de  o mașină cu numere de Ungaria care se  plimbă cu un difuzor dat la maxim răcnind după…pene.  O fi observat că orașul nu mai are față de municipiu, că în Parcul Dendrologic din centrul orașului se cresc cai și atunci au presupus că gospodăriile sunt pline de gâște numai bune de jumulit. Chiar și de sărbătoarea Rusaliilor la creștinii români au rulat pe drumurile din Carei într-o totală sfidare. Apelurile careienilor  la Poliția Locală au fost în van.

Aceleași două tocuri de pene sunt postate în geamul din spatele mașinii parcă pentru a ne convinge că penele sunt preocuparea lor. Dacă e să credem că penele sunt obiectivul lor  și nu alte înregistrări. Nu sunt scutite de răcnetele ce răzbesc din difuzorul mașinii nici satele din jur.

Solicităm Primăriei Carei și Poliției din subordine dar și celei Municipale să asigure liniștea publică a localnicilor și să nu facă din orașul nostru piață de desfacere pentru te miri ce produse dubioase.

Buletin de Carei

Răcnete la Carei dintr-o mașină cu numere de Ungaria. Caută pene de gâscă și fac semne obscene

Poliția și Primăria Carei acceptă tulburarea liniștii publice de mașini cu numere de Ungaria

Mașini cu numere de Ungaria fac legea în Carei. VIDEO

 

Lasati un comentariu