Poliția și Primăria Carei acceptă tulburarea liniștii publice de mașini cu numere de Ungaria

• publicat la: 2 iunie 2021
Poliția și Primăria Carei acceptă tulburarea liniștii publice de mașini cu numere de Ungaria

În orașul în care procurorii consideră amenințarea cu moartea a unei familii de oameni de afaceri ca ceva natural iar dreptul elevilor români la învățământ în limba maternă când vine vorba de anumite specializări  de meserii este refuzat, mașini cu numere de Ungaria fac legea în oraș! De ani și ani de zile.  Poliția asistă neputincioasă sau poate e vorba de același scenariu ca la amenințarea cu moartea a familiei oamenilor de afaceri: se știe dar nu se spune, pentru a proteja autorul.

Mașinile cu numere de Ungaria care cerșesc pene au invadat din nou municipiul Carei. Răcnetele feminine în limba maghiară ce se revarsă dintr-un difuzor al mașinii în care sunt doi bărbați nu ajung însă nici la Poliția Locală, nici la Primăria Carei și nici la Poliția Municipală.

Pentru aceste mașini nu e nevoie de nicio autorizație  pentru a-și face numerele prin oraș. Sau o fi vorba de ceva trafic și atunci autoritățile tac complice.

În urmă cu 2 zile, conducerea Poliției Locale afirma că nu reușesc să surprindă aceste mașini în timp ce tulbură liniștea publică dar în același timp afirmă că au fost solicitați de pasagerii din mașina cu pricina pentru a obține aprobare.

,,Curat – murdar,, cum ar zice marele Caragiale.

Autoritățile se fac că muncesc în timp ce noi, contribuabilii de rând, le plătim salariile integral din impozitele și taxele virate la buget.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/masini-cu-numere-de-ungaria-fac-legea-in-carei-video.html

https://www.buletindecarei.ro/2021/05/politia-carei-permite-tulburarea-linistii-publice-de-masini-cu-numere-de-ungaria.html

 

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/politia-locala-alunga-doar-colindatorii-romani-nu-si-masinile-cu-numere-de-ungaria-cu-difuzoarele-la-maxim.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/nu-exista-autorizatie-pentru-masina-cu-difuzor-ce-deranjeaza-careienii.html

 

Lasati un comentariu