Revedere. Promoția 1954 a fostului Liceu Vasile Lucaciu Carei

• publicat la: 15 iunie 2023
Revedere. Promoția 1954 a fostului Liceu Vasile Lucaciu Carei

Astăzi a avut loc întâlnirea promoției 1954 de la fostul Liceu Vasile Lucaciu din Carei. A fost o zi emoționantă pentru cei patru absolvenți care au reușit să ajungă la întâlnirea de 69 de ani de la terminarea liceului. Cei care nu au avut posibilitatea de a ajunge au comunicat cu cei prezenți prin intermediul telefoanelor.

Promoţia 1954 a liceului Vasile Lucaciu a fost  una specială, formată de fapt din două promoţii deoarece a fost primul an în care terminau cursurile atât elevii clasei a X-a cât şi a XI-a. Pe parcursul anilor de liceu ai acestor promoţii, directori ai instituţiei de învăţământ au fost profesorii  Borlea şi Gheorghe Vaida. Deși au fost în număr restrâns, cei prezenți au strigat catalogul într-o sală de la parter.

Absolvenții, octogenari acum, au depănat amintiri, au imortalizat clipa reîntâlnirii şi au păstrat un moment de reculegere pentru profesorii şi colegii care au plecat dintre cei vii.

Marta Cheresteșiu, Cornelia Ierima, Adrian Mateș cu soția și Gheorghe Sfâra l-au salutat și pe patronul spiritual al școlii după care s-au retras la  o masă festivă, cu promisiunea că se vor mai întâlni și la 70 de ani de la absolvirea liceului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu