PSD și UDMR Carei merg braț la braț la distracție. Școala Ianculești demolată iar Căminul Cultural lăsat intenționat în paragină

• publicat la: 25 iulie 2023
PSD și UDMR Carei merg braț la braț la distracție. Școala Ianculești demolată iar Căminul Cultural lăsat intenționat în paragină

Un comunicat al PSD Carei anunță că a avut loc un eveniment de socializare la balta Ianculești care a fost luată în administrarea primăriei Carei din a cărei conducere nu face parte niciun român. Nimic despre Căminul Cultural lăsat intenționat în paragină pentru ca moții din sat să meargă la Carei pentru orice eveniment al lor. Nici despre parcul satului distrus în primul mandat al evazionistului Kovacs pentru a face loc construcției unei vile a fostului său asociat social-democrat de la societatea de producere de mobilier.

Nicio persoană din desantul PSD prezent la evenimentul de socializare nu a luat atitudine împotriva cedării bălții Ianculești, împotriva cedării terenului cimitirului ortodox din parohia Ianculești către administrația UDMR a primăriei Carei, împotriva refuzului de a se reabilita Căminul Cultural, împotriva demolării școlii din sat, împotriva cedării celor 29 de hectare de pădure ale comunității locale.

Mai mult chiar, organizația PSD Carei se asociază la distracție cu organizația UDMR Carei a căror lideri au contribuit la toate matrapazlîcurile menționate mai sus. La un moment dat se dorea chiar distrugerea pășunii pentru ca băiatul datornicului și falimentatorului de meserie să își cultive pădure de pini.

Este  o dovadă clară că alianța PSD-UDMR funcționează impecabil nu doar la nivel național ci și județean. Pentru ei interesul personal este total deasupra celui al comunității, politică identică cu cea a liderului Ciolacu și al Instituției Prefectului.

Toți pesediștii prezenți la balta Ianculești  au transmis mulțumiri alese domnului primar al municipiului Carei – Kovacs Eugen, consilierului județean UDMR – Monica Giurgiu Kovacs, fiica primarului și consilierilor locali Fazakas Zoltan și Leitner Robert pentru prezență și colaborare. Gurile rele spun că tăticul evazionist Kovacs o pregătește pe fetița lui pentru a prelua scaunul de primar, nu de alta dar să nu ajungă legat în caz că vine un audit pe bune la UATM Carei.

Ultimul delegat sătesc  care a solicitat reabilitarea Căminului Cultural Ianculești a fost Ciprian Chiorean dar pentru că nu a făcut parte din alianța PSD-UDMR a fost înlocuit. Niciunul dintre pesediști nu a avut curiozitatea de a se deplasa la Căminul Cultural ca să vadă starea în care se prezintă după cele multe mandate ale evazionistului Kovacs pe care îl susțin necondiționat.

 

Comunicatul PSD Carei

Organizația Municipală PSD Carei a desfășurat, sâmbătă, 22 iulie 2023, la balta din satul Ianculești un eveniment de socializare dedicat copiilor.

La eveniment au fost prezenți și președintele PSD Satu Mare- Mircea Govor, prim-vicepreședintele PSD Satu Mare – Ionuț Oneț, vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare – Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău, consilierul județean – Nicolae Avorniciți, președintele org. județene TSD Satu Mare – Bianca Șorian, coordonatorul județean în relația cu diaspora PSD Satu Mare- Raul Băbțan, președintele org. mun. TSD Satu Mare – Sorin Stănean, inspectorul școlar – Maria Ardelean, dar și numeroși colegi și reprezentanți ai organizațiilor din întreaga zona Carei-Tășnad. Din partea PSD Carei au fost prezenți președintele organizației, consilierul local – Eugen Binder, prim-vicepreședintele org. municipale – Marius Ciucoș, secretarul org. municipale – Simona Deac Crețu, consilierul local Carmen Todea, președintele OFSD Carei – Rodica Maxi alături de colegii social-democrați careieni.

Cum să acaparezi teren în domeniul privat al UAT Carei. Cazul Ianculeşti

Sat frumos, oameni harnici….lăsați fără Cămin Cultural și școală

Lacul ca o pradă

Doar pești pentru Ianculești. Școală demolată și Cămin Cultural refuzat a fi reabilitat

Peştii, consilierul şi fotovoltaicele în Republica de la Carei

Primăria Carei mai presus de Lege.Suprafaţă de păşunat în acte,parcare în teren

Atac la identitatea românească la Ianculești

Invitaţie la sfinţirea Capelei Mortuare Ianculeşti. O construcţie ridicată cu 558 euro pentru 1 mp

 

 

Lasati un comentariu