Cămin Cultural vs. Cămin Cultural

• publicat la: 23 martie 2019
Cămin Cultural vs. Cămin Cultural

Două localități rurale din zona Carei, aflate la 15 km distanță una de alta. Două clădiri … ,,Cămin Cultural,, care arată distanța dintre două administrații.

Ieri am participat la cea de-a doua ediție a Concursului Județean ,,Aceasta e lumea mea!”, o manifestare dedicată mamei, organizată de către Școala Gimnazială Pișcolt.

Secțiunea ,,Recitări,, din cadrul concursului  s-a desfășurat la Căminul Cultural din localitate.

Așa arată locul unde se țin evenimentele din Pișcolt ….inclusiv nunți și petreceri…Primarul Cosmin Varga a inaugurat în 2012 această clădire reabilitată prin accesarea unui credit!

În fața lui este amenajat un părculeț, foarte bine întreținut.

Galerie FOTO de la evenimentul de vineri 22 martie 2019.

Și așa arată un Cămin Cultural din unicul sat administrat de Primăria Carei, e drept…sat românesc de moți….IANCULEȘTI.

Pe spațiul parcului din jurul Căminului Cultural s-a ridicat vila ce se vede în fundal. Primăria Carei nu a alocat niciun leu pentru reabilitare acest așezământ cultural de frică că vor reînvia activitățile culturale românești în vatra satului.

Aceeași Primărie Carei a DEMOLAT clădirea școlii din sat după ce a lăsat-o în paragină tocmai pentru a avea motiv ca să ceară demolarea.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/primaria-carei-demoleaza-scoala-din-ianculesti-si-refuza-reabilitarea-caminului-cultural.html

.

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/doar-cladirile-destinate-activitatilor-romanilor-se-demoleaza-pe-raza-uat-municipiul-carei.html

.

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/uat-municipiul-carei-scoala-functionala-pana-in-2004-este-demolata-in-2017.html

Deci zicala cu…,,omul sfințește locul,, are suport în realitate!

Și pentru astfel de semnalări Buletin de Carei este mereu atacat și denigrat de presa plătită de primarul datornic Kovacs.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu