Spectacole de folclor la Carei

• publicat la: 24 iulie 2023
Spectacole de folclor la Carei

Vineri și sâmbătă au avut loc la Carei  două spectacole de folclor, susținute de către ansamblurile careiene Rekettye și Ceatăra, alături de invitații lor.

Locația spectacolului de folclor maghiar a fost schimbată din cauza unei avertizări de vreme instabilă, acesta fiind susținut la Teatrul Municipal în ziua de vineri, 21 iulie.

Ambele evenimente s-au bucurat de prezența unui public iubitor de folclor, prestația tinerilor artiști fiind în ambele cazuri deosebit de apreciată.

Dansuri și cântece populare maghiare prezentate de tinerii de la Rekettye, soliști vocali foarte bine pregătiți, dansuri cu coregrafii reușite, costume populare spectaculoase, o dăruire exemplară din partea celor care au urcat pe scenă și un taraf care a sunat extrem de bine.

La fel, a doua zi, un spectacol plin de entuziasm, un taraf deosebit care a acompaniat întreg programul, dansuri populare românești foarte bine pregătite, atât cu copii, cât și cu adulți, lucru lăudabil, tineri soliști vocali cu voci minunate( Aida Negrea, Claudia Silaghi, Andrea Abrudean și Melisa Stan)  și o invitată, Aniela Șanta, care a încântat publicul prin calitățile sale vocale.

.
.
.
.
.

Lasati un comentariu