Guvernul României se înduioșează doar la suferințele minoritarilor. Masacrele asupra românilor din Ardeal ținute sub tăcere

• publicat la: 30 august 2023
Guvernul României se înduioșează doar la suferințele minoritarilor. Masacrele asupra românilor din Ardeal ținute sub tăcere

Guvernul României este din nou corigent la istorie, de fapt la istoria românilor doar. Pentru că premierul emite comunicate doar cu prilejul holocaustului evreilor sau țiganilor dar tace chitic când vine vorba de holocaustul românilor.

Data de 30 august 1940 a însemnat începutul unui lung șir de atrocități împotriva românilor din nordul Ardealului cedat Ungariei hortyste. Orori greu de imaginat au fost consemnate în documentele vremii dar premierul României rămâne imun la istoria românilor, la suferințele îndurate de românii aflați sub ocupația  Ungariei hortyste din perioada 1940-1944.

Chiar să nu vibreze deloc guvernanții la suferințele românilor sub regimul hortyst? Nu doar că nu emit comunicate similare celor emise în cazul suferințelor minoritarilor dar aplică cu bună știință discriminarea românilor față de minoritari în cazul Legii 154/2021.

Legea 154/2021 este pusă în aplicare doar pentru minoritari nu și pentru români.

DEMISIA dacă nu aveți capacitatea de a asigura drepturi egale pentru toți cetățenii României!

Daniela Ciută

 

 

 

 

Lasati un comentariu