Caravana ”Satele Unite ale Sătmarului” adună un număr impresionant de participanți. Românii nu s-au lăsat manipulați

• publicat la: 23 septembrie 2023
Caravana ”Satele Unite ale Sătmarului” adună un număr impresionant de participanți. Românii nu s-au lăsat manipulați

Românii din județul Satu Mare nu s-au lăsat manevrați de susținătorii grupului UDMR și au ieșit în număr foarte mare  pentru a participa la caravana călăreților și căruțelor ce străbate județul în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului creștin-patriotic ”Satele Unite ale Sătmarului”. Impresionant de-a dreptul numărul de participanți.

Sâmbătă dimineața, la Mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” din Lunca Apei, a avut loc un moment religios, după care s-a pornit în caravana condusă de deputatul liberal Adrian Cozma pe traseul ce străbate în prima zi comunele Apa, Medieșu Aurit, Odoreu și municipiul Satu Mare. Municipiul Carei nu face parte în acest an din traseul caravanei  ”Satele Unite ale Sătmarului”.

Călăreți  și căruțași  din toate colțurile  județului, cu steaguri tricolore, vor sosi duminică la Păulești de unde  porni spre satele Codrului pentru ca mai apoi să ajungă la destinația propusă pentru această ediție, Mănăstirea ”Izvorul Tămăduirii” din Măriuș.

Acolo sunt așteptați toți sătmărenii, urmând ca de la ora 15.00 să se desfășoare un program artistic cu cei mai îndrăgiți artiști populari sătmăreni. De la ora 18.00 va urca pe scenă Veta Biriș.

,,Nu-i român cel ce nu simte,  ca pe propriul crez moral,

Cele trei cuvinte sfinte: mamă tată și Ardeal!,,




Lasati un comentariu