Înșelăciune în direct pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 23 septembrie 2023
Înșelăciune în direct pe pagina Primăriei Carei

Careienii sunt înșelați în direct chiar pe pagina organizației guvernamentale  Primăria Carei. Nicio noutate pentru careieni, pentru cei care nu fac parte din grupul de interese ce a căpușat orașul. Totul se petrece sub ochii nu îngăduitori ci complici ai  Instituției Prefectului care e reprezentantul guvernului în teritoriu. Că doar UDMR a rămas la guvernare și are reprezentanți guvernamentali în aproape toate județele.  Careienii plătesc salariile angajaților din Primăria Carei iar aceștia își bat joc și înseală tocmai careienii.

Administratorul paginii Primăria Carei se folosește de instrumentul de planificare de la Facebook pentru a schimba ora postărilor făcute pe pagina oficială!

Aseară, 22 septembrie 2023, la ora 22,33 nu exista nicio postare care să anunțe ședința ordinară a Consiliului Local pentru ca azi, 23 septembrie 2023 să vedem că apare o postare de ieri ..ora 17,45. Altfel nu se încadrau în termenul de 5 zile cu care se anunță înainte  o ședință ordinară de Consiliu Local.

Chiar nu e cazul să ne sfidați spiritul de observație! Mai ales că nu e prima dată ci a devenit un obicei.

Fără furt, înșelăciune și minciună nu mai poate exista conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu