Careianul NICOLAE USZKAI la un nou succes la Câștigă România!

• publicat la: 20 noiembrie 2023
Careianul NICOLAE USZKAI la un nou succes la Câștigă România!

Careianul NICOLAE USZKAI a fost cel mai bun concuret de la ediția de azi de la Câștigă România de pe TVR. Nativ careian, brașovean prin adopție, NICOLAE USZKAI ne-a făcut să ne simțim mândri că a făcut o parte din studii la Carei. Cu stăpânirea de sine ce îl caracterizează, a răspuns corect la toate întrebările din prima tranșă și a câștigat apoi duelul cu Cornelia Florea.

A participat la 7 ediţii din sezonul 2 şi este un membru activ al comunităţii Câştigă România! Este ofiţer în rezervă, membru al Filialei Braşov a Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”. Ca militar, a activat 32 de ani ca ofițer în Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”. Este „veteran al teatrelor de operații” la care armata română a fost implicată de-a lungul anilor. A rămas același pasionat de istorie şi cultură şi implicat în mai multe proiecte cu relevanţă socială, culturală şi istorică. Totodată, a rămas implicat de mulți ani în proiecte ce necesită voluntariat pe latura socială pe care le promovează și la care participă cu drag.

Actualmente este redactor la „Jurnal de Brașov” și revista „Jurnal Spiritual” ale Fundaţiei „Împreună pentru solidaritate socială” și redactor-şef al unei reviste cu caracter istoric, „Braşovul şi eroii neamului românesc” pe care a înfiinţat-o în anul 2018.

Este în prag de lansare a unei cărți cu tematică memorialistică, intitulată „Jurnal cu oameni și povești”.

Felicitări NICOLAE USZKAI!

 

Lasati un comentariu