Consilier nou din partea UDMR Carei la Consiliul Local

• publicat la: 25 noiembrie 2023
Consilier nou din partea UDMR Carei la Consiliul Local

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare, a Consiliului Local al Municipiului Carei, care se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei, în data de 27.11.2023, orele 14:00 apare pe paginile oficiale ale  Primăriei Carei nu și conținutul proiectelor ce vor fi supuse votului mașinii de vot UDMR-PNL-PSD.

 

Dezbaterile din Consiliul Local au fost suprimate cu succes de cuplul Kovacs-Keizer și a fost exprimat chiar public faptul că discuțiile vor avea loc cu ușile închise, ședințele de CL fiind doar formale, pentru consemnarea în Procesele -Verbale a unanimității.

Totul a început după ce  liberalul Nemes a semnalat câteva inadvertențe și grupul liberal format din 2 consilieri s-a abținut de la vot la câteva proiecte. Faptul a fost de neconceput pentru evazionistul Kovacs și traseistul politic Keizer așa că au găsit rapid  modalitatea de a reduce la tăcere și grupul liberal.

La ședința din data de 27 noiembrie se va valida mandatul noului consilier UDMR în persoana doamnei Schnell Eniko-Maria. Aceasta vine pe locul lăsat liber de Tempfli Vasile după demisia sa.

Pentru această ședință de CL, proiectele au fost inițiate de viceprimarul pensionar Keizer Ludovic din partea UDMR. Deși au fost oferite gratuit tablete tuturor consilierilor, doar 2-3 le folosesc. Pentru primar și viceprimar se tipăresc pe foi de hârtie TOATE materialele de ședință, aceștia stăpânind doar arta cititului de pe foaie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu