UDMR îşi adjudecă primăria şi Consiliul Local

• publicat la: 5 iunie 2016
UDMR îşi adjudecă primăria şi Consiliul Local

Dupa primele estimari, alegerile locale au fost castigate detasat de UDMR si la Consiliul Local si la primar.  Prezenta la vot a fost in jur de 40%. Din cei 21.112 locuitori au  avut drept de vot 20.998.  Dupa numararea tuturor voturilor se va  cunoaste si  repartitia in Consiliul Local.

Buletin de Carei

comentarii

de vlad la 7 iunie 2016 - 10:41

pentru „MARIKA” poate primaru a fost administrator la patru firme care au dat faliment dar la crasna nu prea ai dreptate (dmn.gatina!!!??)ce zici? monica are zece case in germania nu unu:)

de O fată la 7 iunie 2016 - 11:24

Raul stau in Cluj in chirie si in Carei stau langa fosta brutaria a lui Schlachter deci cred ca poti sa-ti inchizi gura,eu o sa votez data viitoare pe cine ne-ar oferi mai mult indiferent de etnie

de raul la 7 iunie 2016 - 11:42

O fata -11:24- continuati sa fiti fraieri (cum bine va facea primarul) ca o faceti bine.Vad ca ti-a oferit multe de ai plecat la Cluj :)) eu din cate fete stiu care au plecat din Carei,nici macar una nu a venit inapoi,se marita pe unde apuca numai sa scape din gaura asta :)) .Si zi asa,cum arata orasul Cluj …frumos nu?..ei bine si Careiul ar putea arata ca un orasel din vest daca ar incapea pe maini bune,dar pana atunci o sa fie plin cu rromi :)) sa te intorci sa votezi cu ei ca si astia promit multe :))

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 06:20

Gata sa nu va mai aud gura.Dupa un astfel de scor UDMR-PNL 12-2 nu egzista antrenor care nar fi dat DEMISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de raul la 8 iunie 2016 - 08:52

geza sebesten =)) „nu egzista ” cuvantul DEMISIA in momentul de fata,pentru ca „nar” mai avea Jeno frica de nimeni si el asta asteapta =)) sa fie in jurul sau doar sclavi care sa execute ordinele fara sa puna intrebari… capisci ?????

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 10:49

Vedeti fratilor mei dupa razboi va treziti si urlati ca sunteti eroi!!!Va intrebi ce ati facut in timpul campaniei de ati perdut in halul asta.Va spun sincer daca noi pirdeam in acest hal mi era rusine sa comentezi scorul alegerilor!!!asa ca sarap!!!!

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 10:53

MAI VA ROG SA NU ROSTITI NUMELE MEU, NUMAI IN ZILELE DE SARBATORI! VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!!!!!!!!!

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 11:00

MÂRIEȘ TU ESTI MARIUCA????????????? HA HA HA

de claudiu la 8 iunie 2016 - 11:04

ce nume ai avut inainte de sebesten si de ce ai stat ascuns in ungaria? ai curaj sa scrii?

de gabi la 8 iunie 2016 - 11:15

in timpul programului d ela primarie geza face comentarii pe buletindecarei?
cu cat este platit?

de raul la 8 iunie 2016 - 11:24

geza sebesten, jeno nu a luat voturi decat de la rromi nu de la Romani,noi am ramas prea putini in oras pentru ca votul nostru sa mai insemne ceva,a avut grija udmr ca acest lucru sa se intample,dar asa putini cati am ramas veti avea viata grea cu noi :)) Romanii sunt puternici,daca avem unul singur in primarie te asigur ca in mandatul asta,toti ceilalti udmr-isti in frunte cu jeno vor avea morcovul in fund mare cat sfecla :))) asa ca grija mare…si vezi ca poate ai treaba pe fituica de N-V si iti pierzi timpul pe-aici

de Horia Mărieș la 8 iunie 2016 - 13:13

@geza sebesten la 8 June 2016 – 11:00 – „MÂRIEȘ TU ESTI MARIUCA????????????? HA HA HA”

🙂 Poți cumva, te rog frumos, să-mi faci și mie o traducere (autorizată) în limba română, ca să pot să mă distrez și eu, să râd și eu la gluma asta bună? 🙂 Mulțumesc frumos!

Lasati un comentariu