UDMR îşi adjudecă primăria şi Consiliul Local

• publicat la: 5 June 2016
UDMR îşi adjudecă primăria şi Consiliul Local

Dupa primele estimari, alegerile locale au fost castigate detasat de UDMR si la Consiliul Local si la primar.  Prezenta la vot a fost in jur de 40%. Din cei 21.112 locuitori au  avut drept de vot 20.998.  Dupa numararea tuturor voturilor se va  cunoaste si  repartitia in Consiliul Local.

Buletin de Carei

comentarii

de Andy la 5 June 2016 - 22:44

Era evident, nu-i asa? :-|

de pufi la 5 June 2016 - 22:52

:-(

de localnic la 5 June 2016 - 23:16

Evident ca ca sau unit doUa etnii romii si ungurii … Din totalul de locuotori
60% maghiari si tigani …. pacat

de careian la 5 June 2016 - 23:20

da, probabil si la Bucuresti s-au unit romii si ungurii

de UNGUR la 5 June 2016 - 23:47

Mai LOCALNIC si tu esti ungur(sau prost) ca nu stii sa scrii corect romaneste!

de Olahok la 6 June 2016 - 00:04

anyatokat nacionalista gecik

de claudiu la 6 June 2016 - 00:12

injuraturile va caracterizeaza natia voastra si la fel si traiul pe spinarea altora;

de Liberal adevarat la 6 June 2016 - 02:18

E exact ca si la samurai, am pierdut si trebuie sa ne suportam rusinea!

de Horia Mărieș la 6 June 2016 - 05:23

Nu uitați: Duminica asta are loc preselecția pentru dosarele D.N.A. sezonul 2016-2020. MERGEȚI LA VOT! Sebestén Géza.
https://www.facebook.com/Nagyk%C3%A1rolyi-sr%C3%A1cok-1744350989176766/videos?ref=page_internal

Pardon. Azi e luni. Preselecția a avut loc ieri, duminică 5 iunie 2016.
Cca 60% dintre alegătorii care au votat ieri la Carei nu sunt numai “fraieri șii creduli” așa cum extrem de bine i-a ghicit și i-a caracterizat realesul primaș Eugen Kovács Jenö. Sunt si defecți. Ez nagyon bisztos!

Să vă priască, să vă fie de bine, stimați contribuabili careieni.
Aveți acum exact “conducătorul” pe care-l meritați. Bravo!
Tot înainte pentru construirea unei societăți socialiste multilateral dezvoltate.
Să nu cumva să deviați de la acest drum! Duce direct, fără ocolișuri, la o groapă cu proști.
Sper că viceprimar va fi numit/ales tânărul lider pededist local. Dacă va fi așa, vom avea un cuplu “conducător” de care o să fac mișto cu cea mai mare plăcere și în următorii patru ani.
Să ne reauzim cu bine!

de pufi la 6 June 2016 - 06:12

Prezenţa de 40,82%…

de localnic la 6 June 2016 - 06:46

ce sa intimplat cu omul anului?
de fapt 800 si ceva de voturi in ambele cazuri reflecta o prezenta de 100% pt pnl.
rusine
demisia
brunetule!!!!
in acest oras tu nu ai nicio sansa
cu Keizer sau Macec pnl a avut sansa dar cu tine la conducerea formatiuni au pierdut
nici securistul nu face bine formatiuni

de PROAUTONOMIST la 6 June 2016 - 07:04

dureros, nu ? mai aveti obrazul sa iesiti in strada ?

de Buletin de Carei la 6 June 2016 - 07:27

Rezultatul alegerilor de duminica nu schimba cu nimic faptul ca primarul Kovacs are in continuare datorii la buget si retinere pe salar iar Ilie Ciuta are aceiasi firma de productie de 25 de ani si puterea de a spune adevarul indiferent ca acesta place sau nu. Inca nu a dovedit cu probe nimeni ca minte. Deci Ilie Ciuta nu are nici un motiv ca sa nu stea cu capul drept. El a facut campanie din buzunarul sau iar primarul din al orasului.

de Horia Mărieș la 6 June 2016 - 07:31

@PROAUTONOMUIST

Pentru mine nu este nimic dureros.
Acest rezultat de la urne este un lucru absolut normal și cât se poate se previzibil pentru municiuciul Carei.

Eu da, eu mai am obraz să ies pe stradă. Fiindcă eu am obraz.
Alți careieni n-au obraz. Pofátlanok.
Sau, mai precis, au talpă de cizmă, în loc de obraz.

De exemplu:
https://youtu.be/KxYSzUoi0jw

Apropo: autonomuia asta a matale se practică si pe la cigábyvég, pe la Dögtér, si prin fieful consilierului pe problemele romilor, numitul infractor Sebestén Géza, fief unde un vot in favoarea lui Kovács polgármester úr este egal cu 1,5 milioans lei (vechi) platibili exact in data se 7 iunie a.c., așa cum declara ILONKA?
Stii ceva detalii despre tărășenia asta, autonomuistule?
Te-a programat Géza pentru plată pe ziua de 7 iunie (Csak hetedikén! Érted?) pentru intâlnirea de la primărie, când distinsul Sebestén va urca împreună cu tine la Kovács, ăla care-i darnic ca o pașă sau ca un gróf? Daca nu te-a programat, sună-l, spune-i că a fost la vot, spune-i că l-ai votat pe Kovács, spune-i că-ți vrei muszaj banii fiindcă îți plâng puradeii de foame, spune-i că dacă nu crea să-ți dea milionul jumate, atunci să-și țină promisiunea: vágja le!

Nenorociților!

P.S. Se bucura, exultă ímpreuna cu toți autonomuiști careieni și cei trei scribalăi pupincuriști. La doi dintre ei li se va prelungi contractul, tainul, sinecura de consilieri personali ai primașului Kovàcs Jenö bácsi care dã numai cu cracii, iar cel de al treilea, finul cel mai sas, va avea asigurat (daca el nu mai poate să incapă pe statul de plată al primariei din Carei, asigurat din impozitele plătite de contribuabilii careieni) măcar fröcs-ul (șprițul) zilnic, fără de care un om fin ca sânșuo intră în fibrilație sau face imediat o criză acută de delirium tremens.

de mihai la 6 June 2016 - 07:48

macec si lajos doar au profitat de pe urma partidului si si au crescut afacerile personale.
au fost buni pentru voi pentru ca au colaborat mereu cu udmr adica au ascultat ce le dicta udmr. nici o sansa pentru ei altfel.

de ciufi la 6 June 2016 - 07:54

Dezastru PNL! Se vede ca partidul a fost parasit de catre:Mocanu,Pausan,Bontea…Macec,Keizer etc.Dar pentru voi si acest rezultat este foarte bun. Nici atat nu meritati.Ati ramas 2 consilieri.La urmatoarele alegeri nu veti avea nici 500 de voturi si ramaneti fara reprezentant in CL.

de Betty53 la 6 June 2016 - 07:58

Nu aveam nici o grija ca nu iese UDMR-ul ,m-as fi mirat foarte tare daca ar fi iesit altcineva,dar asa nimic nou sub soare !
Felicirari maghiarilor care intotdeauna au stiut sa se organizeze la vot,fata de romanii care nu sunt uniti si voteaza “imprastiat” !

de buti la 6 June 2016 - 08:43

partidul a fost parasit de mocan cu lucrari date de jeno pentru montat camere supraveghere,pausan cu lucrari de stampile si alte accesorii la primarie, bontea cu varna levente verisor si mentor,macec cu dosarul motorina si kaizer cu firma primitoare de bani publici. nu au reusit sa tina pasul cu domnul ilie si sa nu bage mana in banii careienilor?

de erik la 6 June 2016 - 09:27

jozsi cum nu a fscut cate voturi a spus?

de Horia Mărieș la 6 June 2016 - 09:35

Ca și in București, Biroul Electoral Central a luat decizia istorică de a anula voturile idioților din Carei. “Le recunoști ușor: sunt voturile acelea cu ștampila pusă pe doamnu’ Kovács. În principiu, nu e o dovadă de prostie să votezi cu Kovács. Dar să votezi primar al Careiului pe cineva care locuiește pe str. Căplenilor, adică pe o stradă ce poartă numele unei alte localități, asta chiar e o imbecilitate care trebuie sancționată” – se arată în comunicatul BEC.

După această decizie, Kovács a rămas cu atât de puține voturi încât pentru a ajunge la 1% ar trebui să vină cu voturi de acasă sau de la Sebestén Géza. “Géza, dragostea mea!” a exclamat doamnu’ Kovács sperând că poate știe Sebestén pe cineva mai deștept în Căpleni. Măcar un magánember.

Vezi mai multe detalii la : http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/decizie-istorica-a-bec-voturile-idiotilor-se-anuleaza-firea-a-pierdut/

de karcsi la 6 June 2016 - 09:56

la agro au dus la vot coloratii si politia se facea ca nu vede..masinile de politie erau parcate la maniu si prin oras ca sa lase liber traseul dintre agro si danko pista….

de napoli la 6 June 2016 - 10:40

pentru ce sa-i fie rusine domnului Ciuta? pentru ca nu are datorii la buget ca si primarul Kovacs care in 8 ani a facut avere pentru copii si sta in casa nepotului? si din banii pltiti la buget de domnul Ciuta se iau salarii in primarie si se platesc pentru consilieri afacerile.

de cartieru la 6 June 2016 - 10:57

singurul care nu se manjeste si nu este corupt este consilierul Ciuta! ar fi urlat ca din gura de sarpe mafiotii daca il aveau la mana cu ceva!
am ajuns ca sa il pictam pe singurul consilier care stie ce vorbeste si care tine la banii orasului!
Felicitari domnule Ciuta! Nimeni nu va poate lua nici activitatea si nici principiile! Meritati toate laudele!

de ciufi la 6 June 2016 - 10:59

Acum puteti continua povestea veche,cu datoriile primarului(care le plateste esalonat)fara nicio problema,dar voi ramaneti tot aceasi udioti,dictatori si rau voitori.Dar de facut tot nu faceti nimic.Ati demonstrat ca teoria voastra nu functioneaza,doar in cercul vostru restrans de idioti.Rusine.

de pensionar la 6 June 2016 - 11:16

Povestea la care va referiti e de fapt realitate. Ce nu au spus cei de la buletin este ca primarul plin de datorii la buget are si nevasta pensionara de boala dar care merge cu bicicleta si la scaune fara sa dea semne de boala.
E treaba voastra pe cine sustineti dar daca numai asa oameni aveti atunci trebe sa va aparati unul pe altul ca fara banii de la oras ce ati manca si cu ce ati mai distra?
Rusinea e la cei care sunt capusele orasului nu la oamenii harnici si drepti!

de karla la 6 June 2016 - 11:17

si la baiamare a fost ales un primar care face puscarie la gherla,asa ca kovacs cu datoriile lui uriase la buget numai ingroasa randul la ce situatie avem in tara.

de Localnic la 6 June 2016 - 12:28

Ce va bate grija altora.de ce mai țineți jurnalul acesta de cacat sa funcționeze?nu va ți dat seama ca la oameni,le este scârbă de ce publicați în acest jurnal? Dacă 67 %au votat Kovacs înseamnă ca la dumneavoastră este problema.iarăși da noi l am votat,și dacă vouă cei di pnl nu va convine,nu aveți decât sa va mutați în alta parte.nu aveți nici o șansă nici pe viitor.va cunoaște cetățenii acestui oraș. Ați avut voturi doar din satul Ianculesti, deoarece încă pe ei sărmani și bătrâni,Ia ți putut păcăli.sovinisti și rautaciosi ce sunteți. Am plecat ca trebuie să vomit :( (

de nisma la 6 June 2016 - 12:43

Rusine sa va fie! Uitati-va unde a ajuns peneleul Carei de cand Ciuta este consilier! Demisie domule! DEMISIE!

de Z la 6 June 2016 - 12:45

Foarte bine! S-a căcat Kovacs in gura lui Ciută ! Victorie !

de Y la 6 June 2016 - 13:23

o banda de huligani care schimba doar numele la postari fac legea in oras pentru ca politia e cu ei.
un nenorocit de dator la buget ne cere noua sa ne platim impozitele ca sa ai ba el bani de dat la profitori.
pe ce nume e livada si lacul din urziceni unde bicicleste seara cu popa care i-a facut campanie pe strada doina? Ciuta Ilie va da fiori singur!
ati bagat in curtea liberalilor pe fata lui bodo amicu lui lajos si ati trimis pe iouji sa faca buletinele la tzti gan cand nu mai era oraru de lucru si tot nu a reusit sa faca mai multe ca si Ciuta.
Vrea sa ia partidul keizer ca sa il dea la udmr?

de doina la 6 June 2016 - 13:33

consilierul Ciuta deranjeaza coruptii din primarie prin atitudinea sa si lipsa de contracte cu primaria.
nu vedeti ca maimutoii care someaza in consiliu sunt buni pentru udmr si numai cel care stie ce vorbeste este criticat?
felicitari pentru omul care este Ilie Ciuta!

de raul la 6 June 2016 - 14:10

100 de ani de acum inainte,in Carei tot udmr va castiga alegerile.Asta nu e o problema daca ne gandim ca populatia este majoritar maghiara si rroma, problema este cine candideaza pentru acest pseudopartid, pentru ca in “Romanica” oamenii au fost invatati sa voteze partidul nu omul,asa ca indiferent cat de prost sau idiot o sa fie cel care va candida pentru udmr, el va castiga doar pentru simplul fapt ca maghiarii si rromi din Carei sunt uniti si voteaza omul unicului lor pseudopartid,in Carei si daca vine sa candideze Stephen W. Hawking (ungurii sa dea un search pe gogu,rromi sa ia o gura de apa)din partea unui partid, indiferent care, nu va avea nici macar o sansa.Curios este de ce naiba mai votezi un primar care isi bate joc de oras de ani de zile,si aici nu mai enumeram penele de curent,apa ruginita,drumuri proaste,etc (ne-ar apuca seara), sa o faci doar pentru simplul fapt ca este ungur de-al tau? atunci meriti sa traiesti in aceiasi mocirla cu el,nu te mai plange zilnic prin oras pe la cunoscuti ce urat a ajuns acest oras.Eu personal am fost plecat in concediu anul acesta, nu are importanta unde,dar depaaaarte de Carei…oameni buni,nici in comunele si satele prin care am trecut nu am vazut asfalt prost ca in acest oras, adica sa conduci mii de km si sa fie ok,apoi cand intri in orasul Carei sa reduci viteza la 10 km/h pentru ca asfaltul este sub orice critica,asa ceva e de domeniul s.f….nu ma mai lungesc ca si asa am scris prea mult si nu intereseaza pe nimeni :) ) si asa ca o concluzie,cred ca in acest oras ca si in majoritatea oraselor din N-V (si nu numai)se lucreaza intens la separare, enclavizare si la epurarea etnica a cetatenilor Romani,asa ca sa nu ne mai miram de ce a castigat un ungur incapabil din nou. (a nu se intelege gresit,nu am nimic cu ungurul,daca ar fi fost capabil…jos palaria)

de mira la 6 June 2016 - 14:12

coruptii din primarie sunt deranjati de persoana domnului Ciuta care nu curata oua la nimeni! acesta e motivul pentru care este atacat de finul primarului si de consilierii sai !

de joscoruptia la 6 June 2016 - 14:39

orasul are nevoie de oameni ca domnul ciuta ca sa scapam de gropi si de jaful de la primarie dar nu toti inteleg ca pomana data ieri de oamenii lui geza e doar odata la 4 ani.
si e tot din banii orasului.
si cu sprijinul fetelor de la evidenta au ajuns sa fie atatea buletine plus.
ati vazut prin consiliu vreun udemerist care sa nu aiba contract cu primaria?

de Horia Mărieș la 6 June 2016 - 15:13

Ii mulțumesc pe această cale căplenarului fiindcă îmi face reclamă gratuită pe vlogul lui carte poștală ilustrată citându-mă de trei ori atunci când face referire la “comentarii incalificabile” în.”ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA! By ANZIKSZ2016. 06. 06.14:47
KOMMENTÁR NÉLKÜL”.

Doar că dacă ar fi cinstit și dacă ar avea sânge în instalație m-ar cita complet, n-ar elimina din citare esențialul :

A eliminat din comentariul meu link-ul care trimitea la video MENYIBE KERUL NAGYKAROLYBAN EGY SZAVAZAT?!?
Mint a piacon alkudjak menyit ad Kovacs polgarmester egy Nagykarolyi szavazataert! apărut pe paina facebook “Nagykárolyi srácok”.

https://www.facebook.com/Nagyk%C3%A1rolyi-sr%C3%A1cok-1744350989176766/videos?ref=page_internal

Nu-i convine. O fi complice cu celălalt consilier al lui Kovács, cu Sebesten Geza? Împart cheltuielile, dar și profitul?

Doar că n-are sânge în instalație și nici nu va avea niciodată.

de Calin la 6 June 2016 - 15:15

Respect pentru consilierul Ciuta Ilie ,pentru toata activitatea lui si pentru ca e singurul care deranjeaza coruptia din primaria Carei!

de Horia Mărieș la 6 June 2016 - 15:16

@de raul la 6 June 2016 – 14:10

Bine punctat!

de O fată la 6 June 2016 - 17:04

Din moment ce nici măcar jumătate dintre locuitori n-a mers să voteze că-i era LENE n-are rost să faceți curent deschizându-vă gura! Dacă umblați cu ochii închişi sigur că nu o să vedeţi schimbarea făcută în ultimii ani,dar dacă nici nu vreți să vă deschideți ochii nici gura să nu apucați… Vă e ruşine că un maghiar a reuşit să facă ceva în iraşul nostru!

de Coriolan la 6 June 2016 - 17:17

Da va rog insistent să procedați ca samuraii, să vă faceți sepuku respectiv harakiri,adică în sensul de a vă da demisia,asta ca să arătați că aveți onoare.

de emil la 6 June 2016 - 18:15

ati castigat la primarie si tot de domnul Ciuta va este frica!~
aveti majoritate si tot de domnul Ciuta va este frica si tot cu el va ocupati! Felicitari domnule Ciuta! praful se alege de orasul acesta cu asa conducere. cica vorbesc de onioare cei care sunt condusi de un datornic la bugetul de stat cu retinere pe salariu!

de Raul la 6 June 2016 - 18:59

Pt o fata 17:04. Ia lumineaza-ma si pe mine.Ce a reusit acest maghiar datornic la stat sa faca? Dar sa-mi spui concret.

de raul la 6 June 2016 - 20:41

ASTA trebuie sa faca un primar pentru localitatea lui si pentu locuitorii acesteia.Asa ca lasati vrajeala ca a facut acest primar ceva pentru oras,nu a facut nimic,va imbatati cu apa rece crezand ca a facut ceva,habar nu aveti cate se puteau si se pot face,dar nu sunt oameni capabili la conducere.Cum in alte parti se poate si aici nu? http://www.infoziare.ro/stire/5953973/Minunea+din+Peştera:+PRIMARUL+nu+fură+nu+îşi+bate+joc+de+banii+publici+şi+a+transformat+comuna+într+o+mică+Elveţie

de O fată la 6 June 2016 - 21:20

Ia fă o tură în oraş şi deschide-ţi lchii în centru lângă Castel ş.a.m.d. şi după aia deschide-ţi gura. Du-te tu la universitate să fii mai inteligent şi după aia fă pe oameni să te voteze pe tine primar dacă tu ştii mai bine FĂ!

de raul la 6 June 2016 - 21:49

O fata 21:20 :) ) what? ce sa vad langa castel? si mai unde????? ti-am zis sa-mi spui lucruri concrete nu veni cu s.a.m.d. ca nu merge:)) daca pe tine te multumeste cum arata acest oras eu cred ca tu nu ai fost mai departe de Satu Mare :) ) ai impresia ca daca a “cosmetizat” putin prin centru este de ajuns? si cu restul orasului cum ramane? a turnat 10 metrii patrati de asfalt in centru,a pus 200 de borduri,putin gazon si gata,suntem multumiti :) ) dar cum te indepartezi 200 de metri de centru incepi sa vezi dezastrul :) )…app,tu in afara de centru pe la periferia orasului ai mai fost ?:))) sa nu mergi ca te haleste lupul,mai bine ia de-aici putin material didactic si vezi ce se poate face cu banul de la bugetul local,nu cu fonduri europene pe care le indesam in conturi personale ca hotul de primar si acolitii sai ( din care probabil faci parte) http://www.aktual24.ro/au-facut-minuni-in-comunele-lor-iar-acum-au-fost-alesi-sa-conduca-orase/

de zoli la 6 June 2016 - 21:56

Ar trebui sa va linistiti,alegerile s-au terminat,cel bun a castigat iar ceilalti au timp patru ani sa se pregateasca(mai bine decat acum).Incercarea moarte n-are.Cei care nu au reusit,trbuie sa-l felicite pe cel care a castigat iar ratatul sa se gandeasca ce nu a facut bine,patru ani are timp!

de marika la 6 June 2016 - 22:04

un ratat cu datorie a ajuns iar primar. a falimentat 4 firma si apoi si crasna si a trecut la banii de la careieni. la locuintele sociale de pe tireamului nu urca apa la etajul 3 dar pentru monika a fost bani sa iei casa la germania.

de ramona la 6 June 2016 - 22:13

toata piata a fost astazi plina de colorati plini de bani..

de Electorat la 7 June 2016 - 06:47

Multa vorba saracie…ce rost mai au acum comentariile ? Electoratul si-a exprimat optiunea!
Acum cei alesi trebuie sa se apuce de treaba. Sa vedem proiecte de viitor atat din partea executivului cat si a consilierilor alesi…Comunitatea locala trebuie sa sprijine dezvoltarea urbei .Ne-am obisnuit sa tot cerem,sa ni se puna totul pe tava ,dar noi cu ce contribuim ??Administratia locala nu se face cu vorbe si comentarii ci cu fapte !!!Spor tuturor !!!

de vasi la 7 June 2016 - 06:58

atata timp cat platim avem dreptul sa si cerem. careienii au pus pe tava la primar impozitele lor iar el are datorii la buget si nu platreste impozit si are retinere pe salariul sau. careienii contribuie cu bani si altii folosesc acesti bani pentru ei dar nu pentru drumuri si trotuare.daca tot dai indicatii electoratule macar da cifrele exacte

de zoly la 7 June 2016 - 07:49

pai se tin de “treaba” de cand sunt la primaria carei,de aia din spatele slitului de la pantaloni,cu ambele maini se tin,si cand le obosesc mainile odata la 4 ani,sar cetatenii de etnie maghiara si rroma si tin “treaba” in locul lor pana dupa alegeri.Poate merge primarul cu treaba in mana sa puna presiune pe aia care nu termina rahatul ala de centura ca o sa cada casa pe mine,ca de promisiuni la tv am vazut ca este in stare,zicea ca anu trecut o sa fie gata (https://www.youtube.com/watch?v=wBRvqOUYUtI)La ora in care scriu (8:40) pe bul. 25 octobrie se afla aceleasi utilaje de astupat gaurile din carosabil care se tot plimba non-stop prin oras de la un capat la altul(CU ROABA SI LOPATA).Va intrebati de ce?Pentru ca ce repara azi se distruge maine,pentru ca sunt materiale proaste si pentru ca cineva incaseaza bani frumosi din aceasta “TREABA”.Vreti sa mai vorbim despre “treaba” conducerii?Va stu la dispozitie cu argumente la zi din oras,pacat ca aici nu exista si o rubrica de atasat fotografii,pentru ca va aratam realitatea in imagini…dar sper din toata inima ca cei de la Buletinde Carei sa rezolve cat mai curand aceasta problema,si atunci vom demonstra fiecare cu imagini despre ce vorbim,pt ca asa cum spune o vorba, o imagine face cat o mie de cuvinte

de vlad la 7 June 2016 - 10:41

pentru “MARIKA” poate primaru a fost administrator la patru firme care au dat faliment dar la crasna nu prea ai dreptate (dmn.gatina!!!??)ce zici? monica are zece case in germania nu unu:)

de O fată la 7 June 2016 - 11:24

Raul stau in Cluj in chirie si in Carei stau langa fosta brutaria a lui Schlachter deci cred ca poti sa-ti inchizi gura,eu o sa votez data viitoare pe cine ne-ar oferi mai mult indiferent de etnie

de raul la 7 June 2016 - 11:42

O fata -11:24- continuati sa fiti fraieri (cum bine va facea primarul) ca o faceti bine.Vad ca ti-a oferit multe de ai plecat la Cluj :) ) eu din cate fete stiu care au plecat din Carei,nici macar una nu a venit inapoi,se marita pe unde apuca numai sa scape din gaura asta :) ) .Si zi asa,cum arata orasul Cluj …frumos nu?..ei bine si Careiul ar putea arata ca un orasel din vest daca ar incapea pe maini bune,dar pana atunci o sa fie plin cu rromi :) ) sa te intorci sa votezi cu ei ca si astia promit multe :) )

de geza sebesten la 8 June 2016 - 06:20

Gata sa nu va mai aud gura.Dupa un astfel de scor UDMR-PNL 12-2 nu egzista antrenor care nar fi dat DEMISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de raul la 8 June 2016 - 08:52

geza sebesten =)) “nu egzista ” cuvantul DEMISIA in momentul de fata,pentru ca “nar” mai avea Jeno frica de nimeni si el asta asteapta =)) sa fie in jurul sau doar sclavi care sa execute ordinele fara sa puna intrebari… capisci ?????

de geza sebesten la 8 June 2016 - 10:49

Vedeti fratilor mei dupa razboi va treziti si urlati ca sunteti eroi!!!Va intrebi ce ati facut in timpul campaniei de ati perdut in halul asta.Va spun sincer daca noi pirdeam in acest hal mi era rusine sa comentezi scorul alegerilor!!!asa ca sarap!!!!

de geza sebesten la 8 June 2016 - 10:53

MAI VA ROG SA NU ROSTITI NUMELE MEU, NUMAI IN ZILELE DE SARBATORI! VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!!!!!!!!!

de geza sebesten la 8 June 2016 - 11:00

MÂRIEȘ TU ESTI MARIUCA????????????? HA HA HA

de claudiu la 8 June 2016 - 11:04

ce nume ai avut inainte de sebesten si de ce ai stat ascuns in ungaria? ai curaj sa scrii?

de gabi la 8 June 2016 - 11:15

in timpul programului d ela primarie geza face comentarii pe buletindecarei?
cu cat este platit?

de raul la 8 June 2016 - 11:24

geza sebesten, jeno nu a luat voturi decat de la rromi nu de la Romani,noi am ramas prea putini in oras pentru ca votul nostru sa mai insemne ceva,a avut grija udmr ca acest lucru sa se intample,dar asa putini cati am ramas veti avea viata grea cu noi :) ) Romanii sunt puternici,daca avem unul singur in primarie te asigur ca in mandatul asta,toti ceilalti udmr-isti in frunte cu jeno vor avea morcovul in fund mare cat sfecla :) )) asa ca grija mare…si vezi ca poate ai treaba pe fituica de N-V si iti pierzi timpul pe-aici

de Horia Mărieș la 8 June 2016 - 13:13

@geza sebesten la 8 June 2016 – 11:00 – “MÂRIEȘ TU ESTI MARIUCA????????????? HA HA HA”

:-) Poți cumva, te rog frumos, să-mi faci și mie o traducere (autorizată) în limba română, ca să pot să mă distrez și eu, să râd și eu la gluma asta bună? :-) Mulțumesc frumos!

Lasati un comentariu