Incendiul din zona gării CFR Carei a fost cauzat de persoane iresponsabile. VIDEO

• publicat la: 10 noiembrie 2023
Incendiul din zona gării CFR Carei a fost cauzat de persoane iresponsabile. VIDEO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină ieri, 9 noiembrie 2023, în jurul orei 12.30, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie dezafectată din zona gării CFR Carei.

La fața locului au fost dislocate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei fiind suplimentate forțele cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Sursele de apă au fost insuficiente pentru amploarea incendiului și de aici necesitatea suplimentării cu alte autospeciale.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 300 m².S-a intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la întreaga magazie respectiv vecinătăți.

GALERIE FOTO

În urma incendiului s-au deteriorat aproximativ 400m² din interiorul magaziei unde se aflau depozitate materiale plastice constând din tuburi pvc și fibră optică.
La nivelul acoperișului a ars o suprafață de aproximativ 800 m² fiind salvați alți 600 m².

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată a unor persoane iresponsabile. La locul evenimentului au acționat 21 de cadre militare.

Zona gării CFR Carei e înconjurată de mormanele de gunoaie ce ,,se prelucrează,, de firmele locale și o singură scânteie ar fi produs aici o adevărată tragedie.

Magazia unde a avut loc incendiul era  un loc de pripas pentru oamenii străzii nu doar depozit pentru materialele menționate. Toată zona este lăsată în paragină de mai mulți ani.

 

Lasati un comentariu