Liga Studenților care ia atitudine împotriva atacurilor la adresa pelerinilor de la Sfânta Parascheva

• publicat la: 15 noiembrie 2023
Liga Studenților care ia atitudine împotriva atacurilor la adresa pelerinilor de la Sfânta Parascheva

În ultima lună am fost supuși unei presiuni imense ca să renunțăm la reclamația noastră la CNCD față de declarațiile lui CTP, care i-a comparat pe pelerinii de la Sfânta Parascheva cu teroriștii Hamas. Atacați de „influenceri” și terfeliți de unii oameni din presă, hărțuiți. Cine se teme de noi, de fapt?

Promotorii corectitudinii politice care cred că poți batjocori creștinii în orice fel, oriunde, oricând și care își doresc să transforme noile generații după degenerarea progresistă din universitățileoccidentale, au în spate bugete imense. Noi vă avem doar pe dumneavoastră!

Ce ne-a mânat să-l reclamăm pe CTP? Faptul că prea mulți studenți s-au săturat să fie umiliți în universități și numiți de colegii lor sau chiar de unii profesori drept „creștinopați”, „talibani”, „fanatici”, „extremiști”, „medievali”, „retrograzi” doar pentru simplul motiv că își practică credința creștin-ortodoxă, ca majoritatea cetățenilor acestei țări.

Ajutați-ne să le facem față, să izbândim în luptele noastre judiciare și să apărăm demnitatea, în special a tinerilor care s-au săturat să fie izolați în școli și universități pentru convingerile lor religioase de gălăgia insistentă a noii stângi care amenință libertatea academică!

Mesajele lor ajung la sute de mii de români. Ale noastre, abia la câteva mii.

Deveniți sponsorul nostru! Ne puteți sprijini prin:

Donație recurentă pe https://ligastudentilor.net/sustine/ – alegeți suma dorită și frecvența (lunar) și completați formularul cu datele cardului dumneavoastră.

Virament Cont LEI: RO 02 RZBR 0000 0600 1892 5736

S.W.I.F.T.: RZBRROBU

Revolut, folosind tagul @ligastudentilor sau linkul http://revolut.me/ligastudentilor 

PayPal: https://cutt.ly/pp-liga-studentilor   

Prin sprijinul dumneavoastră vom putea fi mai vocali, mai vizibili, vom avea resurse să întreprindem mai multe acțiuni și vom putea inclusiv să apelăm la consiliere juridică specializată.

Liga Studenților (LS IAȘI) este prima și singura organizație studențească care s-a opus și se opune inițiativelor politice distructive din educație și politicilor progresiste de tip woke care pătrund în sistemul de învățământ românesc.

În România există peste 200 de organizații studențești care tac din gură la problemele studenților și din sistemul de educație. Nu i-a întrebat nimeni de ce tac și se pozează cu oameni politici, dar ne întreabă pe noi de ce suntem așa de activi.

Cu rarisime excepții, pleiada de apărători ai lui CTP nu s-a luat niciodată de Ligia Deca, Sorin Cîmpeanu sau găștile de securiști care au acaparat sistemul de educație, pentru că unii dintre ei sunt racordați ori ideologic, ori financiar, ori pe linie militară (informativă) la ele. Suntem singura organizație studențească de reprezentare care își permite să expună public orice abuz din sistemul de educație și care a avut curajul să se ia la trântă cu „greii” din zona asta.

Unde au fost CTP și prietenii lui când PSD și PNL băgau buldozerul în sistemul de educație? Unde au fost marii „civici” când noi eram intimidați, când eram amenințați sau când au încercat să ne spargă sediul pentru că am deranjat pe mai marii zilei?

Au spus vreun cuvânt despre generalii și securiștii cu fabricile de doctorate? Cine câștigă din atacurile la adresa noastră? Acum este destul de clar.

Nu acceptăm lecții de la CTP, care în 1990 acoperea în presă crimele din Piața Universității, situație care nu i se poate pune nici pe seama exuberanței tinereții, nici a necunoașterii.

Studenții morți în Piața Universității la mineriadă încă cer de pe cealaltă lume să se facă dreptate!

Nu acceptăm să fim atacați drept „anti-occidentali” pentru demersul nostru legitim și exercitarea dreptului nostru constituțional de a apăra demnitatea colegilor noștri!

Sau cei care ne atacă uită că CTP în 1996-1997 se opunea fervent intrării României în NATO?

Corectitudinea politică este cancerul care distruge civilizația occidentală și care vrea să acapareze mințile tinere și sistemul de educație din România.

Noi vorbim încă din 2013 despre asta, când aproape nimeni nu vorbea în România.

Aplaudacii corectitudinii politice, oricât de gălăgioși ar fi, nu reprezintă pe nimeni.

Ne știm bine drepturile. Nu facem niciun pas înapoi.

Dar dacă vreți să izbândim, nu putem fără sprijinul dumneavoastră! Vă mulțumim!

Liga Studenților Iași

Lasati un comentariu