S-au împlinit 3 ani de la accidentul mortal de muncă de la Carei. Caz mușamalizat

• publicat la: 6 noiembrie 2023
S-au împlinit 3 ani de la accidentul mortal de muncă de la Carei. Caz mușamalizat

Se împlinesc 3 ANI de la accidentul mortal de muncă din centrul municipiului Carei fără ca să se fi emis vreun comunicat despre tragicul eveniment darmite despre măsurile luate față de cei care s-au făcut vinovați. De parcă nici nu ar fi avut loc vreun accident, darmite unul mortal!

Încă o victimă la Carei

Accident tragic la Carei

Am ajuns ca și la Carei justiția și organele statului să fie subordonate unui grup de interese. Amenințarea cu moartea primită în direct, pe spațiul public, la adresa unei familii de români din Carei a fost tratată cu dispreț și desconsiderare de către procurorii careieni care au considerat-o ca pe ceva  natural și au solicitat instanței de judecată interzicerea depunerii de contestații și solicitări pentru depistarea autorului. Pentru reușita cazului s-a apelat chiar la judecători orădeni.

Pentru victima accidentului mortal de muncă din 6 noiembrie 2020 s-a amenajat un altar de flori și lumânări întreținut de creștinii miloși.

Buletin de Carei

comentarii

de Krepekin la 6 noiembrie 2023 - 18:12

Mai bine miroseste treburile sub covor,cas și în cazul deflagrației la blocul de pe Avram Iancu.In cazul deflagrației s-a aflat adevărul???Sigur că da.Numai că și în cazul accidentului mortal totul este măturat sub covor.Oras pe nivel austriac,cu busturi multe,înălțate,înflorite cu sponzorizari frumoase.Tot inainte Carei City,nu contează ce simte sub covor,numai sa mandrim cu performante realizate.

Lasati un comentariu