Un grup de elevi careieni au gătit pentru beneficiarii unui Centru de asistență socială

• publicat la: 29 noiembrie 2023
Un grup de elevi careieni au gătit pentru beneficiarii unui Centru de asistență socială

Un grup de elevi inimoși din clasa a X-a C de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” din Carei, profil bucătari-ospătari, au dorit să ajute beneficiarii unui Centru de asistență socială din Carei și în același timp să își pună în practică cunoștințele dobândite pe parcursul celor doi ani de specializare.

Costea Raul, Leber George, Olariu Santiago, Horvath Denisa și Lobonc Denisa Regina au băgat mâna  în buzunarele lor  și al dirigintelui Nevezi Ștefan și au cumpărat carne și zarzavaturi pentru a găti o masă caldă beneficiarilor centrului Cristiana.

„Din inițiativa unei clase de profil bucătari ospătari de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” din Carei, elevii au hotărât să facă un gest caritabil pentru ajutorarea celor nevoiași,, a menționat dirigintele Nevezi Ștefan.

Elevii s-au descurcat foarte bine  și au fost apreciați atât de bucătarii centrului cât și de cei care au servit masa preparată. Inițiativa le face cinste elevilor care au realizat că există în societate și persoane care nu se  pot descurca singure  și au nevoie de ajutor.

Felicitări elevilor, profesorilor care îi pregătesc și nu în ultimul rând părinților!

Potrivit celor declarate de prof.Nevezi Ștefan, este în pregătire o altă activitate, pentru luna ianuarie, cu alți elevi ai instituției de învățământ menționate. Se prevede organizarea unei sesiuni de preparare  de mese calde cu elevi prin rotație, pentru că bucătăriile centrelor unde este nevoie de astfel de acțiuni nu au capacitatea prea mare de a primi o clasă întreagă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu