VIDEO. Noul consilier UDMR a depus jurământul. Cine mai reprezintă careienii în Consiliul Local?

• publicat la: 28 noiembrie 2023
VIDEO. Noul consilier UDMR a depus jurământul. Cine mai reprezintă careienii în Consiliul Local?

Ședința extraordinară a Consiliului Local Carei din data de  27 noiembrie 2023 a confirmat spusele primarului evazionist Kovacs din data de 9 noiembrie 2023 și s-a desfășurat pe muțește, consilierii fiind asemenea peștilor dintr-un acvariu.

În Consiliul Local Carei nu există opoziție, toți consilierii avându-l ca șef pe evazionistul Kovacs.

Doar președintele de ședință se străduia luni, 27 noiembrie 2023, să citească cât mai repede materialele pentru a nu lua prea mult din timpul prețios al aleșilor locali care reprezintă un grup de interese și nu comunitatea locală.

După depunerea jurământului de noul consilier UDMR, doamna Schnell Eniko-Maria, proiectele de hotărâre inițiate de viceprimarul pensionar Keizer, au fost votate la foc automat. Nimeni nu a mai ieșit din rând.

Ordinea de Zi a ședinței a fost înmânată noului consilier UDMR abia după ce a luat loc la masa de ședință unde oricum se votează în orb.

Au fost aprobate documentațiile tehnice pentru mai multe proiecte ce prevăd creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale. Nu au lipsit nici clasicele modificări de proiecte anterioare privind investiții din fonduri europene.

Deși a primit tabletă gratuită, viceprimarul Keizer nu se descurcă decât cu maldărul de hârtii tipărite, crede că e mai ,,telectual,, dacă stă cu un dosar gros în față.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu