Anul 2024 începe la Carei cu sfidarea careienilor. Fără proiecte de hotărâre făcute publice pentru ședința din 12 ianuarie

• publicat la: 11 ianuarie 2024
Anul 2024 începe la Carei cu sfidarea careienilor. Fără proiecte de hotărâre făcute publice pentru ședința din 12 ianuarie

Anul 2024 începe la Primăria Carei cu o ședință de Consiliu Local ținută online adică pe ascuns sau deloc pentru că nu se dau în direct, nici  înregistrările. E adevărat că mai marii orașului au probleme cu operarea pe calculator sau tablete dar nu e vina careienilor plătitori de taxe și impozite.

În orașul în care nu se țin Audiențe publice din 2008 și nu se publică Achizițiile publice din 2022 încoace se ascunde și activitatea în direct a consilierilor locali.

Tot ascunse se țin și proiectele de hotărâre pentru că primarul evazionist a anunțat că discută cu șefii de partide românești, PSD și PNL, înainte de ședință și le acordă la schimb de voturi favorabile inițierea de proiecte, toate acestea fiind posibile  pentru că cei 5 consilieri români nu au habar de drepturile ce derivă din calitatea lor de aleși locali.

 

Sfidarea careienilor  și refuzul constant de a face publice atât ședințele online cât și proiectele de hotărâre înainte de ședințe au loc cu acordul necondiționat al Instituției Prefectului din Satu Mare, reprezentantul în teritoriu al guvernului Ciolacu.

De altfel, prefectul Roca a anunțat că are un mare respect pentru primarul evazionist și pentru profesionalismul angajaților. Deci scara de valori a total inversată la Prefectura Satu Mare și implicit  la guvernul Ciolacu.

Faceți publice proiectele de hotărâre înainte de ședințe precum și derularea ședințelor ca să vedem cum prestează aleșii locali.

Nu cereți voturi dacă nu respectați careienii!

Lasati un comentariu