Românii au stat în frig la proteste la nivel național pentru a-și cerși drepturile. RUȘINE CIOLACU!

• publicat la: 11 ianuarie 2024
Românii au stat în frig la proteste la nivel național pentru a-și cerși drepturile. RUȘINE CIOLACU!

În timp ce toate minoritățile din România care beneficiază de legea 154/2021 stau la căldură și își petrec timpul liniștite cu familia, românii stau în frig ca să își ceară drepturile,  RUȘINE CIOLACU stătea scris mare ieri  cu litere de-o șchioapă pe o pancartă ținută ieri, 10 ianuarie 2024, la protestul organizat de Filiala Carei a Asociației județene a românilor refugiați, expulzați și deportați în urma Dictatului de la Viena din 1940 filiala, condus de către doamna Daniela Ciută, președinta filialei Carei.

Sute de români, urmași ai refugiaților din 1940, oameni care au trecut prin niște atrocități de o barbarie de neînchipuit după Dictatul de la Viena din 1940, majoritatea provenind din satele de români care gravitează în jurul orașului Carei, dar și din alte localități, Arad (Nadăș), Satu Mare, Maramureș, etc, au protestat miercuri, 10 ianuarie 2024, în fața prefecturii din Satu Mare.

Își cer drepturile lor, indemnizațiile cuvenite potrivit legii 154/2021, amânate în decembrie 2023 pentru a treia oară, în vreme ce toate minoritățile din România își primesc respectivele indemnizații, într-un cuantum de cel puțin 5 sau 6 ori mai mari decât cele ale românilor. Președintele Iohannis a promulgat pe 28 decembrie 2023 această nouă amânare!

RUȘINE CIOLACU! RUȘINE IOHANNIS!

Despre suferințele românilor din 1940, CNCD a venit cu o aserțiune aberantă, scriind într-un răspuns la un memoriu al reprezentanților urmașilor refugiaților români din 1940 că suferințele românilor nu sunt COMPARABILE cu cele ale minorităților! Deci o instituție BUGETOFAGĂ și cu vădite impresii ANTIROMÂNEȘTI își permite să spună că sfârtecarea cu baioneta, torturi greu de imaginat, violurile, împușcarea, spânzurarea, îngropatul de vii, înecarea, smulgerea bărbii, a mustății, a unghiilor pe viu, nu sunt suferințe comparabile cu cele ale minorităților????

Pentru ce plătim asemenea mizerie de instituție? Ca să ne insulte demnitatea și inteligența?

.

Urmașii românilor expulzați în 1940 protestează în toată țara

comentarii

de Violeta Stanescu la 13 ianuarie 2024 - 13:11

Din nefericire in Romania nu s-a intimplat nimic in treizeci de ani.Chiar daca au venit noi generatii de politicieni, sunt la fel de nepasatori fata de popor.Sunt in guvern nu pentru a implini legea,ci pentru a calcao cu tupeu si nerusinare.Cu asemenea personaje visul tuturor romanilor de a avea o tara infloritoare nu se va implini niciodata.

Lasati un comentariu