Mincinosul Mircea Govor vine pentru campanie electorală în satul de români expulzați în 1940 Lucăceni

• publicat la: 17 mai 2024
Mincinosul Mircea Govor vine pentru campanie electorală în satul de români expulzați în 1940 Lucăceni

Candidatul Mircea Govor la președinția Consiliului Județean Satu Mare nu mai are pic de rușine și își anunță prezența pentru campanie electorală tocmai în Lucăceni, satul de români persecutați etnic și expulzați în 1940 de Ungaria hortystă și ai căror urmași nu beneficiază de Legea 154/2021.

Candidatul PSD la primăria Berveni, Stelian Chiș,  vrea să își lanseze candidatura la Căminul  Cultural Lucăceni, azi 17 mai 2024 de la ora 16,00 dar sfidează românii din sat la fel ca șeful său Mircea Govor.

Stelian Chiș, nu ai niciun respect pentru memoria strămoșilor tăi care au îndurat suferințe doar pentru că nu au renunțat la identitatea lor românească?! Mama ta și tatăl tău sunt urmași de români persecutați detnic și expulzați în 1940, fac parte din Asociația românilor expulzați în 1940 și tu nu le acorzi respectul cuvenit?!

Vrei bairam cu mai marii PSD din județ în satul unde atrocitățile hortyste au fost fără margini iar urmașii românilor sunt discriminați de Marcel Ciolacu?!

Mircea Govor a promis în 27 ianuarie 2024 că va milita pentru eliminarea discriminării românilor și aplicarea Legii 154/2021 nu doar pentru minoritari ci și pentru români! MINCIUNI sfruntate spuse înaintea alegerii sale ca președinte al PSD în prezența lui Marcel Ciolacu, președintele PSD la nivel național care REFUZĂ să intervină pentru aplicarea legii 154/2021.

Nu vă crapă obrazul de rușine să sfidați românii, să le cereți voturile dar voi să îi umiliți și desconsiderați și discriminați???!!!

Merită să fie așteptat așa cum se cuvine pentru un mincinos și antiromân!

 

Daniela Ciută,

urmaș de român expulzat în 1940

.

.

Lasati un comentariu