Careieni despăgubiți după 10 ani de la pana de curent din noaptea Anului Nou

• publicat la: 27 februarie 2024
Careieni despăgubiți după 10 ani de la pana de curent din noaptea Anului Nou

Careienii care au avut calitatea de reclamanți în procesul în care au solicitat daune societății Electrica Furnizare SA pentru pana de curent din primele zile ale anului 2015 au obținut daune morale în sumă totală de 175.350 lei. Procesul s-a încheiat anul trecut, în luna aprilie.

Plătim un angajat care să scrie anunțuri pe pagina primăriei Carei dar care nu cunoaște bine nici limba română și greșește  până și numărul dosarului din procesul de la Judecătoaira Cluj Napoca.

Persoanele care au avut calitatea de reclamanți în dosarul nr.15600/211/2016  sunt rugate să ia legătura cu Electrica Furnizare SA în vederea stabilirii modului de plată a sumei dispusă de instanța de judecată.

Careienii în cauză au fost sprijiniți de Primăria Carei, care a plătit onorariul avocatului ce i-a reprezentat în procesul intentat la Judecătoria Cluj, CABINET AVOCAT OVIDIU PODARU & BUCIUMAN.

Reamintim că o pană de curent a paralizat oraşul Carei în primele zile ale anului 2015. Problemele privind alimentarea cu energie electrică la Carei au fost cauzate de cablurile vechi şi mult subdimensionate. Avaria la reţeaua de alimentare cu energie electrică a afectat aproape jumătate din populația orașului. Careienii au stat trei zile fără curent, iar în a patra zi au făcut inventarul pagubelor.

Cod roşu la Carei – fără curent electric de Anul Nou

.
https://www.buletindecarei.ro/2014/12/careiul-in-bezna-la-trecerea-dintre-ani-la-multi-ani.html
.
https://www.buletindecarei.ro/2015/02/careienii-pagubiti-si-au-ales-avocatul.html
.
https://www.buletindecarei.ro/2015/05/noi-date-pentru-careienii-pagubiti-in-urma-penei-prelungite-de-curent.html
.
https://www.buletindecarei.ro/2015/01/primarul-kovacs-incearca-sa-dreaga-busuiocul-la-radio-transilvania-carei.html

Lasati un comentariu