La Ianculești nu se reabilitează Căminul Cultural dar se schimbă iluminatul stradal

• publicat la: 14 februarie 2024
La Ianculești nu se reabilitează Căminul Cultural dar se schimbă iluminatul stradal

Satul Ianculești aparține de Primăria Carei iar conducerea acesteia se comportă de parcă ar fi o colonie de sclavi numai buni de dat taxe și impozite.

Căminul Cultural stă să se dărâme, transport în comun NU EXISTĂ, containere de gunoi nu se aduc suficiente, nu există apă curentă, canalizare și nici asistență medicală de urgență. Până și balta satului a fost luată în administrare de conducerea udemeristă a Primăriei Carei. Singurul lucru care funcționează este iluminat public.  Acela este acum obiectivul pe care îl dorește modificat delegatul sătesc ce locuiește la Carei și primarul din Carei care locuiește la Urziceni pădure. Că doar din proiecte vin sporurile.

 

Sătenii nu mai au niciun loc unde să poată organiza o întrunire, o petrecere sau o pomană așa cum se făceau când era funcțional Căminul Cultural.

Cei care au o sărbătoare în familie trebuie să meargă la Carei, să facă venit localurilor din Carei pentru că în vatra satului a avut grijă primarul Kovacs să nu mai aibă unde. Până și clădirea școlii le-a demolat-o iar cimitirul cu terenul din jur  l-a luat de la parohia ortodoxă ca să nu mai aibă sătenii nici independența cimitirului.

Buletin de Carei

Doar pești pentru Ianculești. Școală demolată și Cămin Cultural refuzat a fi reabilitat

 

comentarii

de Ogla la 18 februarie 2024 - 17:26

In Carei a făcut mare modernizare primarul evazionist,o sa avem multe centre construite,a dezvoltat Careiul pe nivel austriac,și nu de ultimul rand autobuse electrice,parcări cu taxe etc…Ce sa mai intereseze pe evazionist Ianculestiul nemodernizat!!!.Interesează pe el de ex,că mulți oameni a rămas fără loc de muncă din fabrica de tâmplărie situat in Foieni,că când a avut posibilitatea nu a lăsat alta firme străine să construiască fabrici ,că saracii oameni să mai aibă posibilitatea să câștige și altunde un felie de pita!!!Tot înainte Carei City!!!

Lasati un comentariu