Sătenii din Ianculești au depus liste cu semnături la Primăria Carei pentru transport în comun

• publicat la: 14 februarie 2024
Sătenii din Ianculești au depus liste cu semnături la Primăria Carei pentru transport în comun

Pentru  satul Ianculesti care aparține de Primăria Carei nu se asigură acces la transport în comun nici după ce acesta  a început să funcționeze în Carei din 22 ianuarie 2024.

Un fiu al satului a inițiat  o acțiune de strângere de semnături pentru a solicita un traseu de autobuz și până la Ianculești dacă tot plătesc taxe și impozite către Primăria Carei  toți localnicii.

Lista cu 103 semnături și adresa de solicitare a fost depusă în cursul zilei de luni 12 februarie 2024 la Registratura Primăriei Carei dar angajații s-au ,,încurcat,, și au pus data de 13 februarie  lângă numărul de înregistrare. Poate pentru că în aceeași zi a depus o solicitare și delegatul sătesc Oneț Sebastian care nu locuiește în Ianculești ci în Carei.

Cum se face că doar după ce în sat s-a demarat acțiunea de strângere de semnături pentru transport în comun s-a trezit și delegatul sătesc să ia atitudine? Adevărul e că pe el nu-l afectează problema din moment ce stă la Carei dar se pare că nici nu e interesat de interesul comunității pe care ar trebui să o reprezinte din moment ce a candidat. Pe când o solicitare de reabilitare a Căminului Cultural sau a muzeului satului?

Buletin de Carei

comentarii

de Krepekin la 20 februarie 2024 - 21:15

Bine a făcut,circula autobuzele degeaba in Carei City,dar a trebuit pt evazionist sa arată că cine suntem noi:am dezvoltat Careiul City pe nivel austriac.Bravo domnul primar evazionist.Dar unde este necesar și mai important traseele autobuselor acolo nu circula,de aceea vedem în cursul zilei câteodată un singur pasager!!!Mare performanta pt acest oraș pe nivel austriac!!!Și Ianculestiul aparține orașului ca și str.Mihai Viteazul până la ieșire spre Satu Mare,nu numai până la str.Agoston!!!

Lasati un comentariu