Premii pentru elevii careieni la Concursul județean de creații plastice „Mama, primăvara mea”

• publicat la: 9 martie 2024
Premii pentru elevii careieni la Concursul județean de creații plastice „Mama, primăvara mea”

Joi, 7 martie 2024, în Sala Octavian Bud a Casei de Cultura a Sindicatelor Satu Mare, începând cu ora 14.00, a avut loc premierea celor mai reușite lucrări din cadrul celei de-a patra ediții a Concursului județean de creații plastice „Mama, primăvara mea”.

Activitatea a fost coordonată de doamna inspector pentru învățământul primar, prof. Fărăgău Eva Ioana, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

Acest concurs s-a adresat tuturor copiilor din învățământul primar din judetul Satu Mare  având ca temă proiecția imaginii celei mai dragi ființe, MAMA.

Din cele peste 150 de lucrări a fost selectat un număr de 18 (câte trei premii I, II, III, respectiv câte trei mențiuni I, II, III) pentru a fi premiate, la nivelul fiecărei clase.

Premiul I a fost obținut de clasa a III-a A, profesor pentru învățământ primar Adela Moisa, de la Liceul Teoretic Carei iar Premiul III a revenit clasei a IV-a A de la Scoala Gimnazială nr.1 Carei, profesor pentru învățământ primar Elena Sfîra.

O merituoasă Mențiune a obținut și clasa I-a de la Scoala Gimnazială nr.1 Carei, înv.Maria Mureșan.

Întreaga expoziție – o adevărată explozie de gânduri și culori, aflată în holul Casei de Cultura a Sindicatelor Satu Mare, va putea fi vizitată în prima jumătate a lunii martie.

Lasati un comentariu