Candidatul Ganea plantează la Tiream și spune că lucrează pentru Carei

• publicat la: 14 aprilie 2024
Candidatul Ganea plantează la Tiream și spune că lucrează pentru Carei

De-a râsu’  plânsu’. De când localitatea Tiream aparține de UAT Carei? Disperat după câștigarea atenției, candidatul Ganea de la Forța Dreptei plantează puieți la Tiream, localitate condusă de primarul UDMR Tar Nicolae dar ne spune că el lucrează și se implică pentru orașul nostru care l-a primit la fel de ospitalier ca pe evazionistul Kovacs.

Păi se poate să încurci sticlele, pardon, localitățile, mai ceva ca la teatrul de comedie?

Nu mai este un secret pentru nimeni că în cazul candidatului Ganea, dar nu numai, avem de-a face cu o acțiune de tip ,,iepuraș,,.

Fost liberal, actual președinte la forța Dreptei, a susținut acțiunea mizerabilă a primarului Kovacs din data de 12 aprilie 2023 și nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că un președinte al Ungariei nu are asigurată traducerea discursului în limba română, că vicepremierul Kelemen Hunor  nu a respectat limba oficială pe domeniul public în data de 12 aprilie 2023 sau că o strofă din imnul Ungariei este scrijelită pe  un soclu din fața primăriei. Ganea Costel nu are voie să fie deranjat de aceste lucruri mai ales că ar putea pune în pericol sprijinul financiar acordat asociației de protecție a animalelor Puffi.

Forța Dreptei Carei manipulează și condamnă reacția românilor la vizita președintei Ungariei

Nimic despre datoria publică de 12 milioane de euro de la primăria Carei domnule Ganea Costel? Nimic despre licitațiile trucate? Despre retrocedările de clădiri?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu