Nu toți angajații de la Spitalul Municipal Carei au parte de parcare gratuită

• publicat la: 18 aprilie 2024
Nu toți angajații de la Spitalul Municipal Carei au parte de parcare gratuită

Mai mulți angajați ai Spitalului Municipal Carei ne întreabă de ce trebuie să plătească parcarea atunci când vin la orele de program. De ce doar unii au acces la parcarea din curtea Spitalului Municipal Carei? Spitalul Municipal Carei se află în administrarea  Primăriei și Consiliului Local.

După cum am mai informat, din acest an s-a introdus în Carei parcarea cu plată în zona centrală de către administrația locală. Din acest motiv, parcarea din fața Policlinicii și a Spitalului municipal este una cu plată.

Există în schimb, în curtea Spitalului Municipal Carei, parcări fără plată. Am numărat peste 74. La ele nu are acces însă tot personalul încadrat ci, în special, medicii. Există chiar plăcuțe cu numărul mașinii pe locurile rezervate. Astăzi, doar câteva mașini erau parcate în parcarea de peste 70 de locuri gratuite. Unele locuri de parcare sunt ocupate doar o zi sau două din săptămână de către cel căruia i s-a rezervat locul.

Chiar nu se poate găsi o modalitate pentru ca tot personalul angajat la Spitalul Municipal să beneficieze de aceleași drepturi?

Așa arată un Spital Municipal administrat de către Primăria Carei. Se vede mâna de gospodar și de pe Lună.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu