Criză de inspirație la PSD Carei. Proiecte preluate din programul liberalilor

• publicat la: 19 mai 2024
Criză de inspirație la PSD Carei. Proiecte preluate din programul liberalilor

La o zi după anunțarea proiectelor liberalilor careieni pentru Carei au apărut și cele ale trupei PSD condusă de  Mircea Govor și Eugen Binder. Surpriză: au preluat din proiectele liberalilor și le-au cosmetizat pe ici pe colo.

Vineri, 17 mai 2024, de la ora 14,00, a avut loc la sediul PNL Carei o conferință de presă a candidatului de primar Adrian Nemeș. Pe mesele din incinta sediului erau pliante tipărite, cu proiectele  și programul de campanie al liberalului Nemeș.

VIDEO. Candidatul Adrian Nemes discută liber despre proiectele sale pentru Carei

După o zi, au apărut și proiectele propuse de PSD Carei. Sâmbătă pe pagina amicei lui Mircea Govor iar duminică, pe pagina lui Binder Eugen.

Poate pentru că vineri, 17 mai 2024, PSD Carei a fost ocupat cu lansarea candidaților la via lui Binder și s-a lăsat cu chef mare..

De această dată analfabetul funcțional Szas nu s-a mai dat de ceasul morții să strige hoții, poate pentru că el a fost prezent la conferința de presă de vineri și a cerut și detalii suplimentare legate de proiectele liberalilor. Nu e deloc întâmplător faptul că ani la rând a fost angajatul lui Govor la organul său de presă și prezintă acum candidații PSD pe blogul său chiar în timpul programului din primărie deci cu acceptul șefilor săi udemeriști.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu